Povezane vesti
Luna Đogani: Ubija me što sam izabrala život, koji sam dala na tacni, da mi ga neko kontroliše! (VIDEO)
Vesti online 18.02.2021
Luna Đogani će za nekoliko meseci roditi svoje prvo dete, a vreme uglavnom provodi kod kuće, sa verenikom Markom Miljkovićem i kucom Loli. Poznato je da je bivša zadrugarka veliki ljubitelj filmova i serija, a ovog puta odgledala je dokumentarac o… »
Ubija me to što sam izabrala život koji sam dala na tacni! Potresno pismo trudne Lune Đogani o svemu što je boli (foto)
Kurir 18.02.2021
Luna Đogani će za nekoliko meseci roditi svoje prvo dete, zbog čega je uzbuđena, a vreme uglavnom provodi kod kuće, sa članovima porodice i sebi dragim ljudima. Iako energiju ne troši na rijalitije i na potresne stvari, ovaj put osetila je potrebu… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Jadar među 13 strateških projekata sa kritičnim mineralima EU van Unije
Novi magazin pre 13 minutajoš 21 povezana

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika, rok do 10. juna
Jugmedia pre 1 satjoš 24 povezane

Ministarstvo poljoprivrede: Četiri proizvođača obmanjivala potrošače - kafu sa dodatkom surogata prodavali kao čistu
Ekapija pre 1 satjoš 20 povezanih