Povezane vesti
Dnevni horoskop za 19. februar 2021. godine!
Svet plus 18.02.2021
“Niko ne može učiniti da se osećate inferiornim bez vašeg pristanka.” Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. februar 2021. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! Ovan… »
Tri moždana udara i infarkt: Popularna pevačica se odala porocima, rešila da se promeni: "Imam oštećenje mozga"
Blic 18.02.2021
Demi Lovato, pevačica, otkrila je šta joj se dogodilo nakon što se 2018. predozirala. - Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do 10 minuta života - rekla je Demi Lovato (28) u dokumentarcu u najavi… »
Demi Lovato: Imala sam tri moždana udara i infarkt
Nova 18.02.2021
Demi Lovato otkrila je u najavi dokumentarne serije "Dancing With The Devil", koja će premijerno biti prikazana 23. marta, šta joj se dogodilo nakon što se 2018. godine predozirala. U ovoj dokumentarnoj seriji poznata pevačica pričaće o svojim… »
Imala SAM 3 MOŽDANA UDARA i INFARKT, ŽIVOT MI VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Nekadašnja TV zvezda otvorila dušu! (VIDEO)
Mondo 18.02.2021
Glumica i pevačica otkrila kako je jedva izvukla živu glavu zbog jednog tragično pogrešnog izbora. Glumica i pevačica otkrila kako je jedva izvukla živu glavu zbog jednog tragično pogrešnog izbora. IMALA SAM 3 MOŽDANA UDARA I INFARKT, ŽIVOT MI… »
Vesti dana »

Igor Božić za „Vreme“: Nije prijatno kad ne znate ko vam je ispred kapije
Vreme pre 2 satajoš 45 povezanih

Protest radnika GSP Beograd, na sat vremena blokirali raskrsnicu kod Londona
RTS pre 56 minutajoš 19 povezanih

Studenti podržali Bogdanovića posle utakmice sezone : I ti ga pumpaš, kapitenu naš
Danas pre 50 minutajoš 17 povezanih