Повезане вести
Пријем за добитницу одликовања поводом Дана државности
Југ пресс 18.02.2021
ВРАЊЕ За докторку Стефану Младеновић, координаторку Ковид амбуланте у АТД у Врању којој је поводом Дана државности председник Србије Александар Вучић уручио одликовање, у управи Здравственог центра приређен је пријем. Др… »
Др Јовановић: Поносим се указаним признањем, мада је много људи који би могли да буду на мом месту
Пиротске вести 18.02.2021
На Дан државности, 15. фебруара 2021. године, Председник Србије, Александар Вучић, уручио је одликовања заслужним појединцима и институцијама. Златна медаља за заслуге уручена је, том приликом, др Зорану Јовановићу… »
И златна медаља докторке Стефане Младеновић награда за све запослене у врањском Здравственом центру
Југмедиа 18.02.2021
Директорка Здравственог центра Врање Љиљана Антић са својим сарадницима честитала је докторки Стефани Младеновић на добијеној златној медаљи за заслуге и нагласила да су јако срећни и задовољни, пре свега што је ова златна… »
Златна медаља Зорана Јовановића понос целе пиротске Опште болнице
Југмедиа 18.02.2021
Поводом обележавања Дана државности, председник Србије Александар Вучић уручио је признања заслужнима из свих области који су се својим залагањем, радом и трудом истакли у протеклом периоду. Признања су додељена и… »
Професор др Милорад Јеркан, добитник златне медаље за изузетне заслуге: Награда која обавезује
Југ пресс 18.02.2021
НИШ “Награда коју ми је председник Србије Александар Вучић доделио на Дан државности велика је сатисфакција за мене, а посебно из разлога јер ме је за ово признање предложио сам министар здравља др Златибор Лончар, који је узео… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 38 минутајош 16 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних