Povezane vesti
Prijem za dobitnicu odlikovanja povodom Dana državnosti
Jug press 18.02.2021
VRANJE Za doktorku Stefanu Mladenović, koordinatorku Kovid ambulante u ATD u Vranju kojoj je povodom Dana državnosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio odlikovanje, u upravi Zdravstvenog centra priređen je prijem. Dr Mladenović je od marta… »
Dr Jovanović: Ponosim se ukazanim priznanjem, mada je mnogo ljudi koji bi mogli da budu na mom mestu
Pirotske vesti 18.02.2021
Na Dan državnosti, 15. februara 2021. godine, Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Zlatna medalja za zasluge uručena je, tom prilikom, dr Zoranu Jovanoviću, specijalisti interne medicine… »
I zlatna medalja doktorke Stefane Mladenović nagrada za sve zaposlene u vranjskom Zdravstvenom centru
Jugmedia 18.02.2021
Direktorka Zdravstvenog centra Vranje Ljiljana Antić sa svojim saradnicima čestitala je doktorki Stefani Mladenović na dobijenoj zlatnoj medalji za zasluge i naglasila da su jako srećni i zadovoljni, pre svega što je ova zlatna medalja uručena… »
Zlatna medalja Zorana Jovanovića ponos cele pirotske Opšte bolnice
Jugmedia 18.02.2021
Povodom obeležavanja Dana državnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je priznanja zaslužnima iz svih oblasti koji su se svojim zalaganjem, radom i trudom istakli u proteklom periodu. Priznanja su dodeljena i zdravstvenim radnicima, a… »
Profesor dr Milorad Jerkan, dobitnik zlatne medalje za izuzetne zasluge: Nagrada koja obavezuje
Jug press 18.02.2021
NIŠ “Nagrada koju mi je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio na Dan državnosti velika je satisfakcija za mene, a posebno iz razloga jer me je za ovo priznanje predložio sam ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar, koji je uzeo u obzir rad Doma… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 38 minutajoš 61 povezana
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 3 satajoš 24 povezane
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 44 minutajoš 19 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Beta pre 2 satajoš 10 povezanih
Novak se usred meča obratio Jeleni: Ceo stadion aplaudirao zbog ovih reči, a Stefan i Tara se smeškali
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih