Повезане вести

Шта је Карацев после пораза рекао о Новаку?

Шта је Карацев после пораза рекао о Новаку?

Спортске.нет 18.02.2021
Двадесетседмогодишњи руски тенисер Аслан Карацев је најпријатније изненађење овогодишњег Аустралијан опена. Прво је морао да прође три круга квалификација, а онда у главном жребу прескакао препреке једну за другом и стигао до… »
Ђоковић: “Болова више нема и тачно знам шта ми је чинити”

Ђоковић: “Болова више нема и тачно знам шта ми је чинити”

Нова 18.02.2021
Први рекет света Новак Ђоковић савладао је Руса Аслана Карацева са 3:0 у сетовима и пласирао се у финале Аустралијан опена по девети пут у каријери. Ђоковић је пре овог меча имао великих проблема са повредом стомачног мишића још… »
Новак снима документарац: Видећете све детаље опоравка!

Новак снима документарац: Видећете све детаље опоравка!

Н1 Инфо 18.02.2021
Новак Ђоковић открио је да тренутно снима документарац у којем ће се између осталог видети и детаљи иза кулиса овогодишњег Аустралијан опена. У делу конференције за медије на српском језику питали смо Новака колики проценат… »
Не, нећу да причам о томе! Новак одбио да одговори на питање новинара!

Не, нећу да причам о томе! Новак одбио да одговори на питање новинара!

Мондо 18.02.2021
"Причаћу на крају турнира". "Причаћу на крају турнира". Српски тенисер Новак Ђоковић се без икаквих проблема пласирао у девето финале Аустралијан опена пошто је у три сета савладао највеће изненађење турнира Аслана Карацева… »
Ђоковић: Снимам документарац, видећете све до краја године

Ђоковић: Снимам документарац, видећете све до краја године

Нова 18.02.2021
Први рекет планете Новак Ђоковић каже да снима документарац о опоравку од повреде која га је задесила током Аустралијан опена на ком је стигао до финала. Новак ће у недељу играти против бољег из дуела Стефаноса Циципаса и… »
Ударна вест из Мелбурна - Новак снима филм! Ђоковић ће приказати како се опоравио од повреде и ствари које до сада нисмо видели…

Ударна вест из Мелбурна - Новак снима филм! Ђоковић ће приказати како се опоравио од повреде и ствари које до сада нисмо видели…

Спортал блиц 18.02.2021
На конференцији за медије у Мелбурну након Аустралијан опена је изнео занимљиву информацију - да је у процесу снимања документарног филма. Међуосталом, у њему ће бити приказан и период на Аустралијан опену, те како се опоравио… »
Ђоковић се огласио из Мелбурна: Снимам документарац, све ће се видети на екранима

Ђоковић се огласио из Мелбурна: Снимам документарац, све ће се видети на екранима

Вечерње новости 18.02.2021
МНОГО се последњих дана причало о повреди трбушног зида Новака Ђоковића. То је била главна тема у светским медијима. Новак је на конференцији за стране медије упитан о томе да каже да ли је у питању истезање или кидање… »

Вести дана »