Povezane vesti
Briljirao U seriji "Tajna vinove loze", pa rešio da pokrene biznis: Aleksandar Srećković Kubura otkrio sve detalje!
Mondo 18.02.2021
Glumac otvoreno o svojoj ulozi, ali i privatnim planovima. Glumac otvoreno o svojoj ulozi, ali i privatnim planovima. Serija "Tajna vinove loze" oduševila je domaću publiku i postala pravi hit, a glumci svako malo otkriju neki novi detalj sa snimanja… »
U "Tajne vinove loze" pokušava da preotme Veru, a sada otkriva: "Planiram da otvorim vinariju u pravom životu"
Blic 18.02.2021
Aleksandar Srećković Kubura, glumac, otkrio je kako se snašao seriji "Tajne vinove loze" u ulozi Pauna za kojeg smatra da je specifičan. - U seriji "Tajne vinove loze" igram jednog sepcifičnog čoveka, imam kompulsivne radnje i jako sam posesivan. Spreman… »
Vesti dana »

Tramp u Izraelu, Hamas oslobodio svih 20 živih talaca, među njima izraelsko-srpski državljanin: Izrael najavio da će osloboditi 250 palestinskih zatvorenika (VIDEO)
Danas pre 0 minutajoš 113 povezane

U prvom krugu izbora najviše opština obezbedila Srpska lista a od albanskih Samoopredeljenje
Danas pre 21 minutajoš 58 povezanih

Veliki požar izbio u predgrađu Odese; Medvedev: Tramp preti Rusiji "po stoti put"
RTS pre 25 minutajoš 35 povezanih

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivednika danas i sutra u NS, podrška stiže i od studenata i srednjoškolaca
Moj Novi Sad pre 0 minutajoš 16 povezanih

Prijatno jesenje vreme u Srbiji: Temperatura do 20 stepeni, uveče oblaci
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih