Povezane vesti
Misica saznala za tajni dogovor Ane Korać i Stefana! Matora ustala i potvrdila: Rekla mi je da mu poručim da ga čeka! (video)…
Kurir 18.02.2021
Jovana Ljubisavljević je saznala za tajni dogovor Stefana Karića i Ane Korać, a Matora je ustala i potvrdila. - Da li su problemi nastavi zato što si prekršio obećanje Anji Korać, da ćeš je sačekati i nastaviti tamo gde ste stali? - glasilo je pitanje. -… »
Misica i Karić progovorili o raskidu! Jovana i Stefan se suočili, a onda ju je on uporedio sa ivom: Skidam kapu Filipu Đukiću!…
Kurir 18.02.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić odgovarali su na pitanja Bore Santane i Rialde Karahasanović. - Da li je bilo vredno ostaviti Luku i da li je Ana Korać glavni problem u vezi sa Stefanom? - pitala je Rialda. - Moj ulazak u vezu sa Stefanom nema veze… »
Vesti dana »
Uhapšena tri maloletnika, osumnjičeni da su napali dostavljača i tražili da im preda novac
N1 Info pre 34 minutajoš 33 povezane
Vučić: Nema potvrde za licencu NIS-ove rafinerije, teška situacija
Beta pre 10 minutajoš 169 povezanih
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 0 minutajoš 33 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Niške vesti pre 0 minutajoš 23 povezane