Povezane vesti
Dodik: Protiv sam unitarizacije BiH, bojkotujemo izbore ako bude isti sastav CIK
N1 Info 18.02.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Srebrenici da niko ne osporava Bosnu i Hercegovinu, ali da on spori unitarizaciju BiH. „Јa sam protiv nje i boriću se protiv nje. Danas Srbi imaju najautentičniju politiku na prostoru BiH. Mi ne… »
Dodik u Srebrenici: Ne sporim BiH, već unitarnu BiH! Mi ne vodimo podaničku politiku stranaca (video)
Kurir 18.02.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Srebrenici da niko ne osporava Bosnu i Hercegovinu, ali da on spori unitarizaciju BiH. "Јa sam protiv nje i boriću se protiv nje. Danas Srbi imaju najautentičniju politiku na prostoru BiH. Mi… »
Vesti dana »
Skupština Srbije: Poslanici usvojili u načelu Zakon o oružju i municiji, kao i Zakon o roditeljima-negovateljima
NIN pre 16 minutajoš 35 povezanih
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Vlasnici benzinskih pumpi: Nemamo mogućnost da prodajemo dizel poljoprivrednicima po 184 dinara
Jugmedia pre 4 satijoš 25 povezanih
Zbog rata u Iranu: Očekuje se pad svetske potražnje za naftom, prvi put posle korone
NIN pre 2 satajoš 43 povezane