Povezane vesti
Pavkov nije hteo da menja dres sa igračima Milana
Nova 19.02.2021
U prvoj utakmici u okviru šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda je odigrala nerešeno sa Milanom (2:2), a heroj domaćina je Milan Pavkov. “Svaki gol me raduje pođednako, a najviše me srećnim čine timski uspeh i rezultat. Svako ima svoju… »
Samo da znate - ne živim na istoj adresi: Pavkov ima poruku za navijače, zahvaljuje se Terziću i porodici!
Mondo 19.02.2021
"Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove". "Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove". Zablistao je Milan Pavkov prethodne noći na "Marakani" i podsetio na magičnu noć protiv Liverpula. Postigao je gol u nadoknadi vremena kojim… »
Nemanja Milunović "puca" od ponosa, ali i žali: "idemo na pobedu u Italiji!" /video/
Sportal blic 19.02.2021
je odigrala odlično i izborila remi u prvoj utakmici šesnaestine finala protiv . . posle meča bio zadovoljan prikazanim. - Nije loše, ostaje žal za našim šansama, ali treba biti realan i oni su imali svoje šanse. Mislim da je rezultat ravnopravan… »
Milunović: Imamo pozitivan rezultat!
Večernje novosti 18.02.2021
Defanzivac Crvcene zvezde Nemanja Milunović smatra da su crveno-beli ostvarili pozitivan rezultat i da imaju čemu da se nadaju u revanšu, ali i žali što on tamo neće igrati jer je dobio žuti karton. Zvezda je na stadionu Rajko mitić sa desetoricom… »