Povezane vesti

DRAMA U VALJEVU! Nadežda pokušala da SKOČI sa mosta??

DRAMA U VALJEVU! Nadežda pokušala da SKOČI sa mosta??

Svet & Skandal 19.02.2021
Bivša učesnica „Zadruge” Nadežda Biljić navodno je sinoć na mostu u Valjevu pretila da će skočiti u reku i tako nauditi sebi. Pevačica je navodno posle javne svađe sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem izgubila kompas i odlučila da sebi… »
Oglasio se Toma Panić posle nadeždinih pretnjih da će skočiti s mosta: Svi me zovu redom, sve će biti okej!

Oglasio se Toma Panić posle nadeždinih pretnjih da će skočiti s mosta: Svi me zovu redom, sve će biti okej!

Kurir 19.02.2021
Posle informacije da je pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić pokušala navodno da skoči sa poznatog belog mosta u Valjevu zbog svađe sa njenim nevenčanim suprugom s kojim ima sina Longa, njena majka Slavica od prošle noći nije dostupna, te… »
Nadežda pokušala da skoči sa mosta?! Pretila da će dići ruku na sebe, Toma i majka pokušavali da je smire!

Nadežda pokušala da skoči sa mosta?! Pretila da će dići ruku na sebe, Toma i majka pokušavali da je smire!

Mondo 19.02.2021
"Dosta je više sa linčom na mene od strane svih", napisala je na Instagramu. "Dosta je više sa linčom na mene od strane svih", napisala je na Instagramu. Nekadašnja učesnica "Zadruge" i pevačica Nadežda Biljić navodno je sinoć na mostu u Valjevu… »

Vesti dana »