Повезане вести

ДРАМА У ВАЉЕВУ! Надежда покушала да СКОЧИ са моста??

ДРАМА У ВАЉЕВУ! Надежда покушала да СКОЧИ са моста??

Свет & Скандал 19.02.2021
Бивша учесница „Задруге” Надежда Биљић наводно је синоћ на мосту у Ваљеву претила да ће скочити у реку и тако наудити себи. Певачица је наводно после јавне свађе са невенчаним супругом Томом Панићем изгубила компас и одлучила… »
Огласио се Тома Панић после надеждиних претњих да ће скочити с моста: Сви ме зову редом, све ће бити океј!

Огласио се Тома Панић после надеждиних претњих да ће скочити с моста: Сви ме зову редом, све ће бити океј!

Курир 19.02.2021
После информације да је певачица и бивша задругарка Надежда Биљић покушала наводно да скочи са познатог белог моста у Ваљеву због свађе са њеним невенчаним супругом с којим има сина Лонга, њена мајка Славица од прошле ноћи… »
Надежда покушала да скочи са моста?! Претила да ће дићи руку на себе, Тома и мајка покушавали да је смире!

Надежда покушала да скочи са моста?! Претила да ће дићи руку на себе, Тома и мајка покушавали да је смире!

Мондо 19.02.2021
"Доста је више са линчом на мене од стране свих", написала је на Инстаграму. "Доста је више са линчом на мене од стране свих", написала је на Инстаграму. Некадашња учесница "Задруге" и певачица Надежда Биљић наводно је синоћ на… »

Вести дана »