Повезане вести

Немања Бјелица: ‘Не морам ја никоме ништа да доказујем! Сви знају какав сам играч’

Немања Бјелица: ‘Не морам ја никоме ништа да доказујем! Сви знају какав сам играч’

Хот спорт 19.02.2021
Сјајна партија репрезентативца Србије! Немања Бјелица у претходном периоду није добијао прилику да игра. Медији већ неколико дана пишу о трејду, а поводом тога огласио се и некадашњи кошаркаш Црвене звезде. Бјелица је одиграо… »
Тренирао сам као коњ, не морам да се доказујем: Бјелици се смучиле приче о трејду после рекорда сезоне!

Тренирао сам као коњ, не морам да се доказујем: Бјелици се смучиле приче о трејду после рекорда сезоне!

Мондо 19.02.2021
"Тешко је носити се са свим стварима које се дешавају". "Тешко је носити се са свим стварима које се дешавају". Немања Бјелица одиграо је прошле ноћи најбољу партију сезоне. Коначно га је тренер Лук Волтон пустио на терен и… »
Нико никад као Јокић: Сомборац наставља да помера границе!

Нико никад као Јокић: Сомборац наставља да помера границе!

Хот спорт 19.02.2021
Никола Јокић наставља да помера границе! Српски кошаркаш игра сјајну сезону, што говоре и многи кошаркашки аналитичари. Сада је добио и својеврсну потврду тога, јер је изабран у стартну петорку ЗАПАДНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ за надолазећи… »
Партија сезоне Бјелице против тима који жели да га доведе (ВИДЕО)

Партија сезоне Бјелице против тима који жели да га доведе (ВИДЕО)

Вести онлине 19.02.2021
Кошаркаши Сакрамента поражени су од Мајами Хита резултатом 118:110, а српски кошаркаш Немања Бјелица је заблистао и био најефикаснији у редовима “краљевима”. Бјелица је у досадашњем току сезоне повремено добијао прилику у… »
НБА: Бјелица одличан у поразу Кингса, Бруклин бољи од Лејкерса

НБА: Бјелица одличан у поразу Кингса, Бруклин бољи од Лејкерса

Дневник 19.02.2021
САКРАМЕНТО: Кошаркаши Сакрамента изгубили су од Мајамија са 118:110, што им је 16. пораз од старта сезоне. Кингсима није помогла ни одлична партија Немање Бјелице, који је као стартер за 35 минута забележио 25 поена (11/21 шут… »
Брутални Бјелица: Они хоће да га трејдују, а он ‘сипа’ са свих страна!

Брутални Бјелица: Они хоће да га трејдују, а он ‘сипа’ са свих страна!

Хот спорт 19.02.2021
Свега три утакмице у НБА лиги одигране су у току ноћи између четвртка и петка! Сакраменто је на свом терену поражен од Мајамија, али је страшну партију пружио Немања Бјелица! Српски крилни центар је за 35 минута на терену… »
Рапсодија Немање Бјелице против тима који га мерка (видео)

Рапсодија Немање Бјелице против тима који га мерка (видео)

Моззарт спорт 19.02.2021
Српски кошаркаш убацио 25 поена у поразу од Мајамија. Вратио се Немања Бјелица на терен и показао управи Сакраменто Кингса да ће погрешити уколико га пусти. Био је неко време на хлађењу, али је на последња три наступа у… »
Прорадио српски инат! То је тај Немања Бјелица: Вратио се у стартну поставу и "испалио" 21 лопту! Леброн је ипак вест дана -…

Прорадио српски инат! То је тај Немања Бјелица: Вратио се у стартну поставу и "испалио" 21 лопту! Леброн је ипак вест дана -…

Спортал блиц 19.02.2021
Прво су га заборавили, па су гледали како да га се реше, онда су га се “као” сетили, а сада је показао шта уме! је поново почео да добија прилику у Сакраменто Кингсима и да је сјајно користи - у поразу од Мајамија (118:110) Србин… »
Партија сезоне немање бјелице - само га пустите да игра: "Бели" се одмах показао против тима који га жели!

Партија сезоне немање бјелице - само га пустите да игра: "Бели" се одмах показао против тима који га жели!

Мондо 19.02.2021
Одмах је и њему лакше чим добије поверење. Одмах је и њему лакше чим добије поверење. У ноћи када је Никола Јокић изабран за стартера у престижној Ол-стар утакмици, заблистао је и његов саиграч из репрезентације Немања… »

Вести дана »