Povezane vesti
Trebalo je da spremimo mami 40 dana, a nismo imali para: Tata radio na pijaci, a ja pevala 9 dana posle sahrane
Mondo 19.02.2021
Pevačica o najtežim trenucima u životu. Pevačica o najtežim trenucima u životu Pevačica Rada Manojlović otkrila je u jednoj emisiji da "nije stigla da preboli" gubitak majke. Ona je otkrila da je samo nekoliko dana od majčine sahrane morala da nastupa… »
"Živeli smo u kombiju. Morala sam da pevam devet dana posle sahrane" Rada Manojlović o najtežem periodu: "Tata je radio na…
Blic 19.02.2021
Pevačica Rada Manojlović izgubila je majku kada je imala 19 godina, a od tog šoka se nikada nije oporavila. Gostujući u emisiji "Šok Tok", prvi put je pred publikom u programu uživo pričala o svojoj majci i periodu kada su je sahranili. Rada je samo… »
Vesti dana »
Dmitrijev o rezultatima izbora u Mađarskoj: Kraj EU blizu, videćete za četiri meseca
Pravda pre 14 minutajoš 49 povezanih
„Dan mađarske slobode“: Prvo obraćanje Petera Mađara pristalicama u centru Budimpešte
Nedeljnik pre 33 minutajoš 29 povezanih
Podvig Jokića za večnost: Niko pre ovo nije uradio u 79 godina NBA lige, ljudi i dalje ne veruju da je ovo moguće
Nova pre 9 minutajoš 29 povezanih
"Hvala što ste me pitali za Vujoševića": Bogdanović objasnio Amerikancima koliko mu je značio Duško
Mondo pre 29 minutajoš 52 povezane
(Uživo) Orban pao posle 16 godina! Svetski lideri čestitaju Mađaru, oglasio se budući premijer: "Oslobodili smo zemlju"
Mondo pre 10 minutajoš 19 povezanih