Povezane vesti
Trebalo je da spremimo mami 40 dana, a nismo imali para: Tata radio na pijaci, a ja pevala 9 dana posle sahrane
Mondo 19.02.2021
Pevačica o najtežim trenucima u životu. Pevačica o najtežim trenucima u životu Pevačica Rada Manojlović otkrila je u jednoj emisiji da "nije stigla da preboli" gubitak majke. Ona je otkrila da je samo nekoliko dana od majčine sahrane morala da nastupa… »
"Živeli smo u kombiju. Morala sam da pevam devet dana posle sahrane" Rada Manojlović o najtežem periodu: "Tata je radio na…
Blic 19.02.2021
Pevačica Rada Manojlović izgubila je majku kada je imala 19 godina, a od tog šoka se nikada nije oporavila. Gostujući u emisiji "Šok Tok", prvi put je pred publikom u programu uživo pričala o svojoj majci i periodu kada su je sahranili. Rada je samo… »
Vesti dana »
Evropski parlament usvojio Rezoluciju o Srbiji: Osam zemalja protiv otvaranja Klastera 3
Radio 021 pre 4 satijoš 17 povezanih
Bosanac nakon usvajanja Rezolucije o Srbiji: Jedini način kako izaći iz pat pozicije - pravedni izbori
N1 Info pre 24 minutajoš 25 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Poslanici Skupštine Srbije završili načelnu raspravu, započeo pretres amandmana o 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 1 satjoš 24 povezane