Повезане вести

Медведев бољи од Циципаса, за титулу у недељу са Ђоковићем

Медведев бољи од Циципаса, за титулу у недељу са Ђоковићем

Политика 19.02.2021
МЕЛБУРН – Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена, пошто је данас у полуфиналу победио Грка Стефаноса Циципаса са 6:4, 6:2, 7:5. Медведев се у своје друго гренд слем финале пласирао после два сата и… »
Новаков скор са Русом: Медведев тежи од Надала и Федерера

Новаков скор са Русом: Медведев тежи од Надала и Федерера

Нова 19.02.2021
Тесно, тако би у најбољу руку могло да буде у недељу када Новак Ђоковић буде играо против Данила Медведева у финалу Аустралијан опена и ако га буде победио. Више пута смо писали о томе колико је он тренутно непожељан… »
Медведев о Ђоковићу: Мислио сам да ће изгубити од Фрица, није глумио физичке проблеме

Медведев о Ђоковићу: Мислио сам да ће изгубити од Фрица, није глумио физичке проблеме

Вечерње новости 19.02.2021
ДАНИЛ Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена и играће против Новака Ђоковића. Рус је говорио о путу Србина до меча за пехар на овогодишњем гренд слему у Мелбурну. Признао је четврти играч планете да је гледао најбољег… »
Новак оборио сопствени рекорд, а чека га још финале: Ђоковић ће у мечу за трофеј имати прилику да га додатно поправи

Новак оборио сопствени рекорд, а чека га још финале: Ђоковић ће у мечу за трофеј имати прилику да га додатно поправи

НОВАК Ђоковић пласирао се у девето финале Аустралијан опена и у недељу ће покушати да дође до деветог трофеја у Мелбурну. Најбољи тенисер света ће по једној посебној ствари памтити овогодишње издање првог гренд слема. Наиме… »
Надал ће у недељу навијати за Ђоковића: Шпанац има јак разлог да верује у победу Новака

Надал ће у недељу навијати за Ђоковића: Шпанац има јак разлог да верује у победу Новака

ДАНИЛ Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена. Ту ће одмерити снаге са Новаком Ђоковић, а шпански тенисер Рафаел Надал ће имати мотив да навија за Србине. Разлог је једноставан - уколико Московљанин слави против… »
Бекер прогнозирао победника финала: Ђоковићу би било лакше против Циципаса

Бекер прогнозирао победника финала: Ђоковићу би било лакше против Циципаса

БИВШИ тренер Новака Ђоковића и двоструки освајач Аустралијан опена, Борис Бекер, сматра да је српски тенисер фаворит у финалу првог грен слема сезоне, али упозорава да ни Медведев није без шанси. Бекер чак верује да је Ђоковић… »
Бекер: Новак фаворит, Данил најтежи ривал у овом тренутку

Бекер: Новак фаворит, Данил најтежи ривал у овом тренутку

Вести онлине 19.02.2021
Бивши тенисер Борис Бекер сматра да је Новак Ђоковић фаворит у финалу Аустралијан Опена, иако је Данил Медведев у одличној форми. Србин и Рус бориће се у недељу за титулу у Мелбурну. Ђоковић ће у деветом финалу покушати да… »
Циципас ће навијати против Новака: ‘Не би било лоше да Медведев победи’

Циципас ће навијати против Новака: ‘Не би било лоше да Медведев победи’

Хот спорт 19.02.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас говорио је о финалу Аустралијан опена, чији он неће бити актер. После пораза од Данила Медведева у борби за финале у Мелбурну, Циципас сматра да би било добро да Рус ‘скине’ круну Новаку Ђоковићу… »
Циципас: Пораз Ђоковића у финалу би био добар за тенис

Циципас: Пораз Ђоковића у финалу би био добар за тенис

Нова 19.02.2021
Стефанос Циципас изјавио је да би победа Данила Медведева против Новака Ђоковића у финалу Аустралијан опена била добра за тенис. Новак Ђоковић, Роџер Федерер и Рафаел Надал претплатили су се на гренд слем трофеје последњих… »
"Баш би било добро да Ђоковић: Изгуби!" Стефанос Циципас избацио Надала па испао, а онда је ово поручио пред финале!

"Баш би било добро да Ђоковић: Изгуби!" Стефанос Циципас избацио Надала па испао, а онда је ово поручио пред финале!

Спортал блиц 19.02.2021
Велика тројка, , и и даље влада тенисом, а навијачи дуго чекају да неко од младих снага покуша да се приближи резултатима које су они постигли. Делује да има неколико кандидата за тако нешто, а један од претставника нове… »
Медведев: Новак ми ништа неће поклонити

Медведев: Новак ми ништа неће поклонити

Н1 Инфо 19.02.2021
Данил Медведев се прошетао до финала Аустралијан опена. Рус је у три сета лако изашао на крај са Стефаносом Циципасом и заказао обрачун са Новаком Ђоковићем за титулу. Медведев је тако од новембра прошле године савладао све… »
Медведев приказао моћан тенис: Рус разбио Циципаса и заказао велико финале АО са Новаком Ђоковићем

Медведев приказао моћан тенис: Рус разбио Циципаса и заказао велико финале АО са Новаком Ђоковићем

Вести онлине 19.02.2021
Руски тенисер Данил Медведев савладао је Стефаноса Циципаса са 3:0 (6:4, 6:2, 7:5) у другом полуфиналу Аустралијан опена, па ће се у великом финалу састати са Новаком Ђоковићем. Од почетка до краја меча руски тенисер је приказао… »
"Новак је добио најтежег противника у финалу" Борис Бекер оценио Ђоковићевог ривала: Да сте њега питали изабрао би Циципаса!…

"Новак је добио најтежег противника у финалу" Борис Бекер оценио Ђоковићевог ривала: Да сте њега питали изабрао би Циципаса!…

Спортал блиц 19.02.2021
Данас је добио свог ривала у финалу првог гренд слема у сезони - , а своје виђење пред последњи меч у Аустралији дао је и легендарни тенисер . Бивши Новаков тренер истакао је би Србину било драже да игра против , али и да… »
Новак добио ривала у финалу! Медведев ‘почистио’ Циципаса у полуфиналу Аустралијан опена!

Новак добио ривала у финалу! Медведев ‘почистио’ Циципаса у полуфиналу Аустралијан опена!

Хот спорт 19.02.2021
Руски тенисер Данил Медведев играће у финалу Аустралијан опена са Новаком Ђоковићем, пошто је у полуфиналу био убедљив против Грка, Стефаноса Циципаса са 3-0 у сетовима. Руски играч је до другог гренд слем финала дошао после… »
Незаустављиви Медведев заказао дуел са Ђоковићем у финалу!

Незаустављиви Медведев заказао дуел са Ђоковићем у финалу!

Н1 Инфо 19.02.2021
Данил Медведев бориће се са Новаком Ђоковићем за титулу на Аустралијан Опену. Руски тенисер је у полуфиналу турнира у Мелбурну савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:4, 6:2, 7:5. Рус је контролисао ситуацију на терену против шестог… »
Медведев: Ђоковић у финалу може да изгуби више него ја

Дневник 19.02.2021
Ђоковић је искуснији од мене, има осам од осам у финалима, али он може много више да изгуби него што могу ја, рекао је руски тенисер Данил Медведев након победе против Грка Стефаноса Циципаса. МЕЛБУРН: Кад играм свој најбољи… »
Одувао је грка! Ево шта је Данил Медведев поручио Новаку Ђоковићу одмах по пласману у финале Аустралијан опена

Одувао је грка! Ево шта је Данил Медведев поручио Новаку Ђоковићу одмах по пласману у финале Аустралијан опена

Спортал блиц 19.02.2021
Руски тенисер победио је у полуфиналу . , те тако у мечу за трофеј заказао дуел са . То ће бити њихов осми међусобни сусрет, а последњи пут, Медведев је славио пре неколико месеци у Лондону. Због тога, одмах након меча, упитан… »
Медведев пред дуел са Новаком: "Он губи много више него ја!"

Медведев пред дуел са Новаком: "Он губи много више него ја!"

Спортске.нет 19.02.2021
"Кад играм свој најбољи тенис знам да могу да победим највећа имена. Ђоковић је искуснији од мене, има осам од осам у финалима, али он може много више да изгуби него што могу ја", рекао је руски тенисер Данил Медведев након… »
Медведев убедљив против Циципаса, са Ђоковићем за титулу у Мелбурну

Медведев убедљив против Циципаса, са Ђоковићем за титулу у Мелбурну

Спортски журнал 19.02.2021
Финале је на програму у недељу од 9.30 по средњеевропском времену. Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена, пошто је данас у полуфиналу савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:4, 6:2, 7:5. Медведев је… »
Медведев после велике победе: Циципас ме уплашио, против Новака без притиска

Медведев после велике победе: Циципас ме уплашио, против Новака без притиска

Моззарт спорт 19.02.2021
"Играћу са тенисером који на Аустралијан опену никад није изгубио финале, а освојио је рекордних осам титула" Данил Медведев који је победом над Стефаносом Циципасом постао тек трећи Рус који ће играти у финалу Асутралијан опена… »

Спортски журнал 19.02.2021
Кад играм свој најбољи тенис знам да могу да победим највећа имена. Ђоковић је искуснији од мене, има осам од осам у финалима, али он може много више да изгуби него што могу ја, рекао је руски тенисер Данил Медведев после победе… »
Ђоковић је добро предвидео: Медведев почистио Циципаса за финале са Новаком

Ђоковић је добро предвидео: Медведев почистио Циципаса за финале са Новаком

Моззарт спорт 19.02.2021
Рус неочекивано лако у три сета стигао до другог гренд слем финала. Тениски свет, наслоњен на бриљантан преокрет Стефаноса Циципаса против Рафаела Надала,прижељкивао је величанствен дуел Грка и Данила Медведева у полуфиналу… »
Није још дошло њихово време: Ђоковић пред финале са Медведевом причао о смени генерација

Није још дошло њихово време: Ђоковић пред финале са Медведевом причао о смени генерација

НОВАК Ђоковић и Данил Медведев одмериће у недељу снаге у финалу Аустралијан опена. Србин брани част искуснијиг тенисера, а Рус игра за млади талас. Баш гостујући на Еуроспорту Новак Ђоковић је причао о старим и младим… »
Медведев боцнуо Ђоковића: Он је под притиском, а не ја

Медведев боцнуо Ђоковића: Он је под притиском, а не ја

ДАНИЛ Медведев победио је Стефаноса Циципаса са 3:0 па ће у финалу за трофеј на Аустралијан опену играти против Новака Ђоковић. Први тенисер света је непобедив на Род Лејвер арени, игра за девети трофеј у Мелбунру, никада није… »
И Циципас против Ђоковића: За тенис би било боље да Медведев освоји титулу

И Циципас против Ђоковића: За тенис би било боље да Медведев освоји титулу

СТЕФАНОС Циципас и Данил Медведев су далеко од добрих пријатеља, шта више годинама се на туру прича да су двојица тенисера на ратној нози. Ипак, изгледа да се нешто променило или их је Новак Ђоковић, односно жеља да Србин… »
Медведев: Нема притиска против Ђоковића, он овде није губио

Медведев: Нема притиска против Ђоковића, он овде није губио

Нова 19.02.2021
Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале Аустралијан опена после победе над грчким представником Стефаносом Циципасом у три сета. Рус је за два сата и 11 минута победио са 6:4, 6:2 и 7:5 и обезбедио је друго финале гренд… »

Вести дана »