Повезане вести
Драгана Митар дала брдо лове за операције: Потрошила 5.600 € само за корекцију носа и груди, а мало-мало па сређује лице
Курир 19.02.2021
Драгана Митар, бивша учесница "Задруге", пре неколико месеци оперисала је нос. Међутим, резултатима није била задовољна, па се поново подвргла истом захвату. - Добро сам хвала на питању. Ову корекцију нисам платила. Једноставно… »
Интервенције од по 300 евра и не рачунам! Драгана открила колико су је коштале пластичне операције - 3.000 је само нос!
Мондо 19.02.2021
Иако је пре два месеца на Инстаграму "поносно представила" фластер преко носа и открила да га је кориговала, Драгана Митар га је ПОНОВО оперисала, а онда открила и цифру! Иако је пре два месеца на Инстаграму "поносно представила"… »
Драгани Митар СТРАДАО нос! Старлета поново имала ОПЕРАЦИЈУ!
Свет & Скандал 19.02.2021
Иако је пре само два месеца оперисала нос, бивша учесница „Задруге” Драгана Митар очигледно није била задовољна резултатима операције па је поново отишла под нож. За претходну интервенцију Драгана је издвојила чак 3.000 евра, а… »
(Видео) Она ће се сва изоперисати: Драгана Митар опет посетила пластичног хирурга: "Нисам била задовољна први пут"
Блиц 18.02.2021
Драгана Митар, некадашња учесница "Задруге", пре неколико месеци оперисала је нос, међутим резултатима није била задовољна, због чега се поново подвргла истом захвату, и то код истог хирурга. - Јесте, јутрос сам ишла на… »
Вести дана »

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Нова пре 2 сатајош 35 повезаних

Марија Васић за Данас: Ми смо били савршен узорак, ухапшени смо јер се власт плаши заједничког деловања студената и опозиције
Данас пре 2 сатајош 11 повезаних

Сандро Гоци: Српски студенти свакодневно претварају европске вредности у стварност
Н1 Инфо пре 3 сатајош 14 повезаних