Povezane vesti
Mirno spavaj, večiti mladiću Novog Sada
RTV 19.02.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se povodom smrti kantautora Đorđa Balaševića od njega oprostio dirljivom porukom na svom Instagram profilu. "Naposletku, ti si dobro znala ko sam ja, otkud sad te suze, moja mila... ", rekao si jednom, i… »
Vučević: Mirno spavaj, druže naš, velikani nikad ne umiru. Novi Sad će te zauvek pamtiti
Kurir 19.02.2021
Mirno spavaj, večiti mladiću Novog Sada. "Naposletku, ti si dobro znala ko sam ja, otkud sad te suze, moja mila... ", rekao si jednom, i da, naposletku, moj veliki Đole, bio si u pravu - svi smo mi dobro znali ko si ti, da si ti taj novosadski večiti… »
"Mirno spavaj, druže naš, novi sad će te zauvek pamtiti" Vučević se oprostio od "večitog mladića" Novog Sada (foto)
Srbija danas 19.02.2021
Mirno spavaj, večiti mladiću Novog Sada. - Naposletku, ti si dobro znala ko sam ja, otkud sad te suze, moja mila... ", rekao si jednom, i da, naposletku, moj veliki Đole, bio si u pravu - svi smo mi dobro znali ko si ti, da si ti taj novosadski večiti… »
Vesti dana »
Pušteni beloruski politički zatvorenici, među kojima nobelovac Bjaljacki
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
"Šibicari!" Zaharova besni zbog oštre odluke EU o Rusiji,"oplela" po po fon der Lajen: "Pustite Ursulu u vrt. Za šta ih kažnjava?!"
Blic pre 21 minutajoš 30 povezanih
Kuda ide srpska košarka?! Čović šokiran viđenim u večitom derbiju!
Hot sport pre 6 minutajoš 37 povezanih
Junak pobede Partizana u derbiju o Ocokoljiću: „Nije vikao na nas otkad je preuzeo tim“
Danas pre 1 satjoš 129 povezanih
Četiri izabrana člana Saveta REM podneće ostavke ako se do petka ne ponovi glasanje za kandidate saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana