Повезане вести
Мирно спавај, вечити младићу Новог Сада
РТВ 19.02.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић се поводом смрти кантаутора Ђорђа Балашевића од њега опростио дирљивом поруком на свом Инстаграм профилу. "Напослетку, ти си добро знала ко сам ја, откуд сад те сузе, моја… »
Вучевић: Мирно спавај, друже наш, великани никад не умиру. Нови Сад ће те заувек памтити
Курир 19.02.2021
Мирно спавај, вечити младићу Новог Сада. "Напослетку, ти си добро знала ко сам ја, откуд сад те сузе, моја мила... ", рекао си једном, и да, напослетку, мој велики Ђоле, био си у праву - сви смо ми добро знали ко си ти, да си ти… »
"Мирно спавај, друже наш, нови сад ће те заувек памтити" Вучевић се опростио од "вечитог младића" Новог Сада (фото)
Србија данас 19.02.2021
Мирно спавај, вечити младићу Новог Сада. - Напослетку, ти си добро знала ко сам ја, откуд сад те сузе, моја мила... ", рекао си једном, и да, напослетку, мој велики Ђоле, био си у праву - сви смо ми добро знали ко си ти, да си ти… »
Вести дана »

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана