Povezane vesti
Odlazak panonskog mornara – region oplakuje Đorđa Balaševića
RTS 19.02.2021
Smrt velikog kantautora i umetnika Đorđa Balaševića rastužila je čitav region, a mediji u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori prenose kao udarnu vest o njegovoj smrti. Uz naslov „Odlazak legendarnog glazbenika“, zagrebački Jutarnji list… »
Miroslav Ilić otkrio nove detalje vezane za smrt Đorđa Balaševića, pevač vidno potresen uspeo da kaže samo ovo (video)
Alo 19.02.2021
Znao sam da je imao obostranu upalu pluća i da nije odmah hteo da ode da se leči, pa eto. Na kraju se stanje pogoršalo. Kantautor se nekoliko dana lečio od upale pluća, ali nije uspeo da se izborio i izdahnuo je danas, a vest o njegovoj smrti sve je… »
Minja Subota i slađana milošević utučeni zbog smrti balaševića: Đorđe, borac za sopstvenu viziju sveta, zaslužuje sve…
Kurir 19.02.2021
Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini Tim povodom Minja Subota se oglasio za Kurir: - Sa Đorđem sam sarađivao godinama, pre svega mi smo dobri prijatelji i poznanici. On je meni toliko puta gostovao u "Muzičkom… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 7 satijoš 2 povezane