Повезане вести
Којо се опростио од Ђолета: Поздрави све колеге горе на небу
Нова 19.02.2021
"Оде нам још један великан музике", речи су којима је глумац Никола Којо започео своју објаву у којој се опростио од Ђорђа Балашевића, који је преминуо данас. “Сваки твој стих, твоја строфа и емоција урезана је дубоко у мени… »
"Поздрави моје колеге на небу, посебно мог кума Манду": Којо упутио последњи поздрав Балашевићу који тера сузе на очи!
Мондо 19.02.2021
"Сваки твој стих, твоја строфа и емоција урезана је дубоко у мени испод коже. Почивај у миру, легендо музике!", написао је глумац у емотивној поруци на Фејсбуку. "Сваки твој стих, твоја строфа и емоција урезана је дубоко у мени… »
Вести дана »
Трагедија у швајцарском скијалишту: 40 мртвих, међу повређенима и држављани Србије
BBC News пре 1 сатјош 27 повезаних
Звезда прегазила Ефес, Монеке мислима већ на Ф4; Обрадовић: "Када овако играмо..."
Б92 пре 47 минутајош 88 повезаних
Четворо Срба међу повређенима у пожару у Кран-Монтани, швајцарске власти раде на идентификацији погинулих
РТС пре 1 сатјош 59 повезаних
Променљиво и топлије време у Србији уз најаву обилних снежних падавина и ледене кише почетком јануара
Наслови.аи пре 2 сатајош 62 повезане
Киша пљушти у овим деловима Србије: Стиже хладни фронт, ево када почиње снег и где ће падати ледена киша
Телеграф пре 32 минутајош 20 повезаних