Повезане вести
Временска прогноза - 21. фебруар
РТС 20.02.2021
Други дан викенда доноси сунчано и топлије време. Само ће на истоку бити облачно и хладно, али без падавина. Повремено ће дувати кошава. Ујутро температура од -1 до 4, током дана од 11 до 16 степени, у Неготинској Крајини… »
Какав нас викенд очекује: Данас спремите кишобране, сутра нас очекује преокрет
Вечерње новости 20.02.2021
ПРЕТЕЖНО облачно време са слабом кишом - у тих неколико речи могао би се описати викенд који је пред нама, како прогнозирају метеоролози. Према најави Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), у наредних сат времена биће… »
РХМЗ издао упозорење: У овом делу Србије могућа ледена киша
Вечерње новости 20.02.2021
РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод (РХМЗ) објавио је да ће јутрос у Банату, централној и југоисточној Србији падати слаба киша, а у вишим планинским пределима слаб снег. У Тимочкој Крајини могућа је и појава ледене кише, наведено… »
Данас облачно са слабом кишом, на планинама снег
Нова 20.02.2021
У Србији се данас очекује претежно облачно, понегде краткотрајна слаба киша, углавном на североистоку, истоку и југу, а у вишим планинским пределима слаб снег, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Србије. Ветар слаб… »
Враћају се киша и облаци уз пад температуре
РТС 20.02.2021
Током дана облачно, на североистоку, истоку и југу са краткотрајном слабом кишом. Разведравање током ноћи. Због облачности и падавина биће степен-два свежије. Температура до 13 степени. Претежно облачно, понегде краткотрајна… »
Претежно облачно, понегде слаба киша
Н1 Инфо 20.02.2021
У Србији ће данас бити претежно облачно, понегде краткотрајна слаба киша, углавном на североистоку, истоку и југу, а у вишим планинским пределима слаб снег, док ће у току ноћи бити постепено разведравање, саопштио је Републички… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 10 минутајош 1 повезана

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 51 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана