Povezane vesti
Generala Dikića mnogi jutros na TV nisu prepoznali: 1.571 dan proveo u samici, otkrio za kog su mu u CG tražili da ga lažno…
Kurir 20.02.2021
BEOGRAD - Penzionisani general i nekadašnji komandant Žandarmerije Bratislav Dikić jutros je gostujući u jutarnjem programu do detalja opisao kako je završio u crnogorskom zatvoru u kojem je proveo četiri i po godine, odnosno 1.573 dana a od toga… »
General Dikić pred kamerama: Katnić mi je rekao - Ti braniš Srbe ovde, ali sve ćemo mi njih u autobuse i proterati pravac u…
Pravda 20.02.2021
Penzionisani general Bratislav Dikić gostovao je u Jutarnjem programu Hepi TV. - Posle četiri godine i četiri meseca, 1583 dana u Crnoj Gori, od toga 1571 dan u samici i konačno je došlo vreme za malo pravde za mene i dugo očekivana sloboda… »
General Dikić pred kamerama: Katnić mi je rekao - Ti braniš Srbe ovde, ali sve ćemo mi njih u autobuse i proterati pravac u…
Pravda 20.02.2021
Penzionisani general Bratislav Dikić gostovao je u Jutarnjem programu Hepi TV. - Posle četiri godine i četiri meseca, 1583 dana u Crnoj Gori, od toga 1571 dan u samici i konačno je došlo vreme za malo pravde za mene i dugo očekivana sloboda… »
Neviđeni skandal: Katnić nudio Dikiću da ga oslobodi, ako general optuži Vučića, SPC, Ruse i Andriju Mandića
Srbija danas 20.02.2021
Kada bi Dikiću porodica dolazila u posetu, Milovi poslušnici govorili su da se paze jer Morača ima mnogo krivina. Penzionisani general Žandarmerije Bratislav Dikić gostovao je u Jutarnjem programu Televizije Hepi, gde je otkrio neverovatne stvari u… »
General Dikić posle puštanja iz zatvora u Crnoj Gori: Tražili su da optužim SPC, Ruse, Vučića
Sputnik 20.02.2021
Tužilac Milivoje Katnić ponudio mi je posle hapšenja u Crnoj Gori da odmah budem oslobođen ali da optužim SPC, neke Ruse, DF i njihove lidere. Kasnije mi je traženo da optužim Nenada Popovića i da kažem da sam otišao u Crnu Goru po nalogu… »
General Dikić pred kamerama: Katnić mi je ponudio da odmah budem oslobođen, ako optužim Vučića, SPC, Ruse i DF!
Večernje novosti 20.02.2021
PENZIONISANI general Bratislav Dikić gostovao je u Jutarnjem programu Hepi TV. - Posle četiri godine i četiri meseca, 1583 dana u Crnoj Gori, od toga 1571 dan u samici i konačno je došlo vreme za malo pravde za mene i dugo očekivana sloboda… »
Govorili su mi: Pazi na porodicu, Morača ima mnogo krivina, a sve Srbe u Crnoj Gori ćemo u autobusima proterati u Srbiju!
Alo 20.02.2021
General Bratislav Dikić pojavio se po prvi put u javnosti u jutarnjem programu TV Happy po povratku sa robije u Crnoj Gori. Dikić je govorio kako je proveo zatvorske dane, navodeći da je preživeo nezapamćenu torturu, a njegovoj porodici je prećeno… »
Vesti dana »
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 39 minutajoš 36 povezanih
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Određen pritvor vozaču koji je udario studentkinju u Ruzveltovoj ulici
Sputnik pre 3 minutajoš 21 povezana