Povezane vesti
VIDEO: Novosađani protestovali na Novom naselju zbog plana koji predviđa garaže
Radio 021 20.02.2021
Protest gotovo 1.000 građana zbog Plana detaljne regulacije Novog naselja, kojim se predviđa gradnja više garaža u stambenim blokovima, počeo je na parkingu na uglu Ulice Dušana Danilovića i Bulevara kneza Miloša, a potom je organizovana i… »
Protest građana u Novom Sadu zbog izgradnje garaža na zelenim površinama
N1 Info 20.02.2021
Stanovnici novosadskog Novog naselja organizovali su protest zbog planirane izgradnje garaža na zelenim površinama u tom delu grada. Gradjani su mirno protestovali, a medju transparentima je bio i jedan sa ispisanim stihovima juče preminulog… »
Novi Sad: Protest građana zbog planirane izgradnje garaža na zelenim površinama
Danas 20.02.2021
Stanovnici novosadskog Novog naselja organizovali su danas protest zbog planirane izgradnje garaža na zelenim površinama u tom delu grada. Građani su mirno protestovali, a među transparentima je bio i jedan sa ispisanim stihovima juče preminulog… »
“Čuvaj mi, Bože, Novi Sad od svega što ga spopalo”
Nova 20.02.2021
Više stotina Novosađana, stanara Novog naselja, protestovalo je danas zbog Plana detaljne regulacije ovog dela grada, kojim se predviđa gradnja više garaža u stambenim blokovima. Na skupu pod nazivom “Novonaseljska čajanka” građani su zahtevali… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana