Повезане вести
ВИДЕО: Новосађани протестовали на Новом насељу због плана који предвиђа гараже
Радио 021 20.02.2021
Протест готово 1.000 грађана због Плана детаљне регулације Новог насеља, којим се предвиђа градња више гаража у стамбеним блоковима, почео је на паркингу на углу Улице Душана Даниловића и Булевара кнеза Милоша, а потом је… »
Нови Сад: Протест грађана због планиране изградње гаража на зеленим површинама
Данас 20.02.2021
Становници новосадског Новог насеља организовали су данас протест због планиране изградње гаража на зеленим површинама у том делу града. Грађани су мирно протестовали, а међу транспарентима је био и један са исписаним стиховима… »
Протест грађана у Новом Саду због изградње гаража на зеленим површинама
Н1 Инфо 20.02.2021
Становници новосадског Новог насеља организовали су протест због планиране изградње гаража на зеленим површинама у том делу града. Градјани су мирно протестовали, а медју транспарентима је био и један са исписаним стиховима… »
“Чувај ми, Боже, Нови Сад од свега што га спопало”
Нова 20.02.2021
Више стотина Новосађана, станара Новог насеља, протестовало је данас због Плана детаљне регулације овог дела града, којим се предвиђа градња више гаража у стамбеним блоковима. На скупу под називом “Новонасељска чајанка”… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане