Повезане вести
“Боли ме што момка као што је Новак шутирају као ђубре”
Нова 20.02.2021
Некадашњи директор Аустралијан опена Пол Мекнејми изјавио је да га боли однос тениске јавности према најбољем играчу света Новаку Ђоковићу. Бивши аустралијски тенисер сматра да је један од главних разлога таквог третмана… »
"За Србина да има тренера Хрвата је нечувено" Одзвањају речи легенде тениса пред финале у Мелбурну: Ђоковић није хтео да буде…
Спортал блиц 20.02.2021
Најбољи тенисер света ће се у финалу по девети пут борити за трофеј гренд слема у Мелбурну. И поред сјајних партија Србина, дугачак је списак оних који га критикују. , али један човек је решио да стане у његову одбрану као нико… »
„Новак има велико срце, а шутирају га као ђубре! То ме боли“
Н1 Инфо 20.02.2021
Пол Мекнејми, некадашњи тенисер, а затим дугогодишњи директор Аустралијан опена, стао је у одбрану Новака Ђоковића услед учесталих напада и критика на његов рачун. Мекнејми је незадовољан због односа који већи део тениске… »
Нико до сада Новака није овако бранио: Срамно је то што му раде, за Србина да има хрватског тренера је невероватно!
Вечерње новости 20.02.2021
Некадашњи директор Аустралијан опена Пол Мекнами стао је у одбрану најбољег тенисера на планети Новака Ђоковића. - Геополитика је важна. Он неће да буде Швајцарац, неће да буде Шпанац. Када кажете "Балкан", људи вас гледају… »
Новака нико није овако бранио: Ђоковић трпи јер је Србин, невиђено је да му је тренер Хрват - срамота ме је шта му раде!
Мондо 20.02.2021
После серије напада, бивши освајач Дејвис купа је стао у одбрану Ђоковића као мало ко пре њега! После серије напада, бивши освајач Дејвис купа је стао у одбрану Ђоковића као мало ко пре њега! Новак Ђоковић је у финалу… »
Је ли АТП непоштен према Новаку? Аустралијска легенда мисли тако
Вечерње новости 19.02.2021
НЕКАДАШЊИ директор Аустралијан опена Пол Мекнами опет је стао у одбрану Новака Ђоковића. Четвероструки грен слем шампион у дубловима сматра да се АТП поново осрамотио јер није стао у одбрану Ђоковића "од спољних напада". -… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 25 минутајош 2 повезане

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Ово је детаљан списак
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана