Povezane vesti
Stanojević: Čast mi je što sam trener gromade od kluba, voleo bih da pobedimo Radnik 1:0
Večernje novosti 20.02.2021
FUDBALERI Partizana dočekuju Radnik iz Surdulice u 23. kolu Superlige Srbije, a ovaj meč će biti poseban za trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića. Strateg kluba iz Humske će na sutršnjem duelu 100. put voditi Partizan kao trener i to je zaista veliki… »
Stanojević pred 100. Meč na klupi Partizana: ‘Čast je da sam trener u ovakvoj gromadi od kluba’ (video)
Hot sport 20.02.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, koji će protiv Radnika iz Surdulice po 100. put predvoditi crno-bele, rekao je da je od brojki važniji osećaj pripadnosti klubu. Crno-beli u nedelju u Humskoj dočekuju Radnik, a trener Aleksandar… »
Stanojević pred 100. meč na klupi Partizana: Voleo bih da pobedimo 1:0
Mozzart sport 20.02.2021
„Od brojke mi je važnije da budućim generacijama prenesem sistem vrednosti ovog kluba, kaže trener crno-belih. Posebna utakmica. U svim drugim okolnostima meč sa Radnikom ne bi imao bogzna kakav značaj, ali dobija na vrednosti usled saznanja da će biti… »
Stanojević pred 100. meč u Partizanu: Od brojki važniji osećaj pripadnosti klubu
Sportski žurnal 20.02.2021
Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Radnika u utakmici 23. kola Super lige Srbije. Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, koji će u nedelju protiv Radnika po 100. put predvoditi crno-bele, rekao je danas da je od brojki važniji osećaj… »
Stanojević pred 100. meč u Partizanu: Čast je biti ovde
Nova 20.02.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji će u nedelju protiv Radnika po 100. put predvoditi crno-bele, rekao jeda je od brojki važniji osećaj pripadnosti klubu. “Čast je da sam trener ovde, u ovakvoj gromadi od kluba. Ponosan sam na to. Ljubiša… »
Stanojević pred 100. Utakmicu u Partizanu: Sećam se pobede u derbiju za titulu i Lige šampiona - posebna emocija!
Mondo 20.02.2021
Trener crno-belih otkrio kojih se stvari prvo seti kada pogleda unazad na prethodnih 99 mečeva na klupi crno-belih. Trener crno-belih otkrio kojih se stvari prvo seti kada pogleda unazad na prethodnih 99 mečeva na klupi crno-belih. Partizan je upisao 11… »
Stanojević u nedelju slavi veliki jubilej: 100 utakmica na klupi Partizana - njegov učinak je neverovatan!
Mondo 20.02.2021
Trener crno-belih će protiv Radnika iz Surdulice "zaokružiti" veliki broj. Trener crno-belih će protiv Radnika iz Surdulice "zaokružiti" veliki broj. Aleksandar Stanojević je pred ostvarivanjem velikog jubileja. Trener Partizana u nedelju će po 100. put… »
Vesti dana »
Rat u Ormuskom moreuzu, novi iranski vođa ranjen, potvrđeno u Teheranu
BBC News pre 33 minutajoš 40 povezanih
Poruka Irana Americi: Spremite se za cenu nafte od 200 dolara po barelu
N1 Info pre 43 minutajoš 58 povezanih
Nakon problema sa instant plaćanjem, Narodna banka Srbije izdala novo saopštenje
Telegraf pre 18 minutajoš 22 povezane
Najavljeni skupovi studenata u opštinama gde se održavaju izbori
Vranje news pre 3 satajoš 23 povezane
Urnebesan opis Novaka od Cicipasa: Pogledajte zbog čega ga je uporedio sa Ajnštajnom uz snimak VIDEO
Nova pre 53 minutajoš 52 povezane