Повезане вести
Станојевић: Част ми је што сам тренер громаде од клуба, волео бих да победимо Радник 1:0
Вечерње новости 20.02.2021
ФУДБАЛЕРИ Партизана дочекују Радник из Сурдулице у 23. колу Суперлиге Србије, а овај меч ће бити посебан за тренера црно-белих Александра Станојевића. Стратег клуба из Хумске ће на сутршњем дуелу 100. пут водити Партизан као… »
Станојевић пред 100. Меч на клупи Партизана: ‘Част је да сам тренер у оваквој громади од клуба’ (видео)
Хот спорт 20.02.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, који ће против Радника из Сурдулице по 100. пут предводити црно-беле, рекао је да је од бројки важнији осећај припадности клубу. Црно-бели у недељу у Хумској дочекују Радник, а… »
Станојевић пред 100. меч на клупи Партизана: Волео бих да победимо 1:0
Моззарт спорт 20.02.2021
„Од бројке ми је важније да будућим генерацијама пренесем систем вредности овог клуба, каже тренер црно-белих. Посебна утакмица. У свим другим околностима меч са Радником не би имао богзна какав значај, али добија на вредности… »
Станојевић пред 100. меч у Партизану: Од бројки важнији осећај припадности клубу
Спортски журнал 20.02.2021
Фудбалери Партизана дочекују сутра екипу Радника у утакмици 23. кола Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, који ће у недељу против Радника по 100. пут предводити црно-беле, рекао је данас да је од… »
Станојевић пред 100. меч у Партизану: Част је бити овде
Нова 20.02.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић, који ће у недељу против Радника по 100. пут предводити црно-беле, рекао једа је од бројки важнији осећај припадности клубу. “Част је да сам тренер овде, у оваквој громади од клуба. Поносан… »
Станојевић пред 100. Утакмицу у Партизану: Сећам се победе у дербију за титулу и Лиге шампиона - посебна емоција!
Мондо 20.02.2021
Тренер црно-белих открио којих се ствари прво сети када погледа уназад на претходних 99 мечева на клупи црно-белих. Тренер црно-белих открио којих се ствари прво сети када погледа уназад на претходних 99 мечева на клупи… »
Станојевић у недељу слави велики јубилеј: 100 утакмица на клупи Партизана - његов учинак је невероватан!
Мондо 20.02.2021
Тренер црно-белих ће против Радника из Сурдулице "заокружити" велики број. Тренер црно-белих ће против Радника из Сурдулице "заокружити" велики број. Александар Станојевић је пред остваривањем великог јубилеја. Тренер Партизана… »
Вести дана »

Велика британија позвала амбасадора Русије на разговор! Разлог: Повреда ваздушног простора НАТО пакта! "Неприхватљиво"
Курир пре 2 сатајош 33 повезане

Пољопривредници испред Бановине: Не можемо да живимо од свог рада, ово је зулум
Бета пре 16 минутајош 48 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних