Повезане вести
Станковић: Уз Балашевића сам научио како се воли
Бета 20.02.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да је Дјордје Балашевић обележио његово детињство и да је његова смрт велики ударац за све. "Балашевић је неко ко је обележио моје детињство, неко ко је унео у… »
Станковић: Балашевић ме је научио како се воли, од мене никад неће отићи
Н1 Инфо 20.02.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је Ђорђе Балашевић обележио његово детињство и да је његова смрт велики ударац за све. „Балашевић је неко ко је обележио моје детињство, неко ко је унео у мене много… »
Дејан Станковић: Уз Балашевића сам научио како се воли
Нова 20.02.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је Ђорђе Балашевић обележио његово детињство и да је његова смрт велики ударац за све. “Балашевић је неко ко је обележио моје детињство, неко ко је унео у мене много… »
"Ђоле, опрости Жарету... Ми смо му захвални!" Писмом које тера сузе на очи, фудбалски клуб Војводина се опростио од Ђорђа…
Спортал блиц 20.02.2021
Србија и читав регион опраштају се од (67), кантаутора који је преминуо јуче и чија је смрт многе потресла. Тугују сви и мало је оних који не знају за добро познате стихове "Панонског моранара", од ког се опраштају јавне… »
"Ђоле ме научио шта је то љубав": Дирљив Декијев опроштај од Балашевића (видео)
Мондо 20.02.2021
"Никада неће отићи од мене" "Никада неће отићи од мене" Сви се опраштају од Ђорђа Балашевића, уметника чије дело је био саставни део живота многих од нас. Тренер Црвене звезде, фудбалска легенда Дејан Станковић је један од тих… »
Емотивни Дејан Станковић: Тренер Црвене звезде посебним речима говорио о Ђорђу Балашевићу (видео)
Хот спорт 20.02.2021
Не само Балкан, већ и читав свет потресла је вест о смрти Ђорђа Балашевића, а међу њима је и тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, који је имао посебне речи за једног од највећих музичара са ових простора. Легендарни кантаутор… »
Потресне речи о Балашевићу: Твој дрес чека те на небу
Нова 20.02.2021
Тужна и жалосна вест погодила је целу Србију, а ФК Војводина дирљивим, бираним речима опростио се од Ђорђа Балашевића. Чувени кантаутор преминуо је у 68. години, а његов одлазак нема кога није потресао. Балашевића су испратили… »
Војводина се опростила од балашевића – Дирљиво писмо Новосађана: ‘Тамо на небу, твој пола бели, пола црвени дрес те чека’…
Хот спорт 20.02.2021
Преминули кантаутор и један од најбољих музичара са ових простора, Ђорђе Балашевић, много волео фудбал, а био је и велики навијач Војводине. Новосадски суперлигаш огласио се и опростио од њега дирљивим писмом објављеним на… »
И са локалне станице, понекад крећу возови за облаке: Дирљив и емотиван опроштај Војводине од Ђолета Балашевића
Мондо 20.02.2021
"Бар тамо на небу, твој пола бели, пола црвени дрес те чека" "Бар тамо на небу, твој пола бели, пола црвени дрес те чека" Суочавају се Србија и регион са одласком Ђорђа Балашевића, тугују сви, опраштају се спортисти, од Николе… »
Новосадски суперлигаш се опростио од омиљеног кантаутора: Последњи поздрав Ђолету од његове "Воше"
Вечерње новости 20.02.2021
И са локалне станице, понекад крећу возови за облаке… Тим речима, којима је Ђорђе Балашевић говорио о фудбалским легендама Војводине, Вујадину Бошкову и Този Веселиновићу, новосадски суперлигаш се на свом сајту дирљивим текстом… »
Вујошевићев опроштај од Ђорђа Балашевића
Спортске.нет 20.02.2021
Напустио нас је легендарни кантаутор Ђорђе Балашевић, који је преминуо у 68. години на новосадској Инфективној клиници, где је последњих дана водио тешку борбу са коронавирусом. Његова музика није знала за поделе на овим нашим… »
Вести дана »
НБС поводом ситуације са НИС-ом: Нећемо дозволити да буде угрожен домаћи финансијски систем
Еуроневс пре 1 сатјош 29 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Јужне вести пре 3 сатајош 25 повезаних
БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника, медју њима и један из Чачка
Озон пресс пре 4 сатијош 8 повезаних
КК Партизан: Утакмица са Бајерном под посебном лупом Евролиге
Нови магазин пре 34 минутајош 31 повезана