Povezane vesti
Kad si se rodio, rodila sam se i ja! Severina emotivnim rečima čestitala sinu Aleksandru rođendan uz Balaševićevu pesmu! Foto…
Kurir 20.02.2021
Pevačica Severina Kojić danas slavi najbitniji datum u njenom životu, rođenje svog sina Aleksandra kojeg je dobila u braku sa bivšim suprugom Milanom Popovićem. Pevačica je emotivnom porukom na Instagramu čestitala nasledniku divan dan, a fotografija… »
Ne smem da objavim tvoju sliku, čudo moje, ali ovo smem: Severina na dirljiv način čestitala sinu rođendan
Mondo 20.02.2021
Pevačica Severina Kojić, našla način da podeli sinovljevu sliku na Instagramu. Pevačica Severina Kojić, našla način da podeli sinovljevu sliku na Instagramu Popularna hrvatska pevačica Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi održali protest u Bogradu povodom godišnjice početka blokada fakulteta
RTV pre 5 minutajoš 41 povezana
Lideri EU: Američki plan može biti osnova za mirovno rešenje u Ukrajini
Sputnik pre 35 minutajoš 83 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 54 minutajoš 41 povezana