Povezane vesti
Sanja Stanković napala Miljanu da joj je Ukrala bundu, a tek kada čujete koga je optužila da se šetkao po Firenci u njenim…
Blic 20.02.2021
Večeras su učesnici rijaliti programa "Zadruga" birali najegocentričnijeg cimera. Izbor je bio veliki, mada su najviše glasova dobili Brendon, Ša i Monika. U jednom trenutku izbila je svađa između Miljane Kulić i Nataše Radan, a u istu se uključila i… »
Miljana pobesnela, tresla se bela kuća! Sanja ustala i dokrajčila Kulićku: Ukrala si mi budnu! Tvoja sestra je nosila u…
Kurir 20.02.2021
Zadrugari biraju najvećeg egoistu na imanju, a naredni zadrugar koji je imao reč, bio je Bora Santana, a onda došlo do sukoba Miljane Kulić i Nataše Radan. - Prva osoba je Brendon, sam je sebe naveo, onoljušti jabuku, jaje i ostavi. Videli smo koliko… »
Vesti dana »

Lavrov objasnio šta je predsednik SAD hteo da kaže Da je Tramp bio na vlasti 2014. godine ne bi bilo prevrata u Ukrajini
Alo pre 4 minutajoš 23 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 24 povezane

„Pobedio sam samog sebe“: Nemanja Milovanović posle sjajnog vikenda u Slovačkoj! Premijer liga: Milenkovićev Notingem remizirao sa Palasom – Griliš plesao u pobedi Evertona! (video)
Hot sport pre 39 minutajoš 25 povezanih

Računi za struju skaču za 30 odsto, dok Vučić spušta cenu salame i kulena
Pravda pre 24 minutajoš 108 povezanih

Tuča ga skupo koštala: Bolonja potpisala engleskog prestupnika
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih