Повезане вести

Дара из Јасеновца за Јову није филм већ његова прошлост: Дневно умре 30 деце, а усташа прстом не мрдне, само не да јести и…

Дара из Јасеновца за Јову није филм већ његова прошлост: Дневно умре 30 деце, а усташа прстом не мрдне, само не да јести и…

Курир 21.02.2021
Након приказивања филма "Дара из Јасеновца" медији и друштвене мреже преплављени су коментарима да се страдања у Јасеновцу не смеју заборавити и да је филм било тешко гледати. Председник Александар Вучић сматра да је филм јако… »
Вучић о филму Дара из Јасеновца: Тежак филм о месту највећег српског страдања! Држава помогла на моју иницијативу

Вучић о филму Дара из Јасеновца: Тежак филм о месту највећег српског страдања! Држава помогла на моју иницијативу

Курир 21.02.2021
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је филм "Дара из Јасеновца" и рекао да је филм тежак, али да му се допао. Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм Објава коју дели Александар Вучић (@авуциц) - Гледао сам… »
Председник о "Дари из Јасеновца": Филм важан за наш народ, поносан што је држава помогла

Председник о "Дари из Јасеновца": Филм важан за наш народ, поносан што је држава помогла

РТВ 21.02.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му се допао филм Дара из Јасеновца и истакао да је веома важан за наш народ, јер говори о месту највећег страдања нашег народа икада. " Гледао сам филм, нисам неко… »
"Са муком сам задржавао емоције док сам гледао филм": Милош Вучевић о телевизијској премијери "Даре из Јасеновца"

"Са муком сам задржавао емоције док сам гледао филм": Милош Вучевић о телевизијској премијери "Даре из Јасеновца"

Мондо 21.02.2021
"Увек морамо наћи снагу и хришћанско милосрђе у себи да опростимо, али сећање мора да остане", поручио је Милош Вучевић. "Увек морамо наћи снагу и хришћанско милосрђе у себи да опростимо, али сећање мора да остане", поручио је… »
Вучић о "дари из Јасеновца": "Не постоји ниједно веће страдање српског народа, филм је веома важан"

Вучић о "дари из Јасеновца": "Не постоји ниједно веће страдање српског народа, филм је веома важан"

Вечерње новости 21.02.2021
ФИЛМ "Дара из Јасеновца" потресао је српску јавност. Након емитовања филма огласио се и председник Србије Александар Вучић. - Филм "Дара из Јасеновца“ јако је тежак, али веома важан за наш народ. Не постоји ниједно веће… »
"Гледао сам..." Вучић о филму "Дара из Јасеновца"

"Гледао сам..." Вучић о филму "Дара из Јасеновца"

Правда 21.02.2021
Председник Србије Александар Вучић дочекао је данас вакцине АстраЗенека на београдском аеродрому, а потом се, одговарајући на питања новинара дотакао и теме филма Дара из Јасеновца. Вучић каже да је гледао филм Дара из Јасеновца… »
Председник Србије гледао "Дару из Јасеновца": Вучић проговорио о страдању Срба и тешким моментима филма

Председник Србије гледао "Дару из Јасеновца": Вучић проговорио о страдању Срба и тешким моментима филма

Србија данас 21.02.2021
Филм "Дара из Јасеновца" редитеља Предрага Антонијевића, снимљен уз подршку Филмског центра Србије, имао је синоћ ексклузивну светску телевизијску премијеру. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му се допао… »
Вучић о "Дари из Јасеновца": Гледао сам фим, тежак је, али мислим да је важан за наш народ

Вучић о "Дари из Јасеновца": Гледао сам фим, тежак је, али мислим да је важан за наш народ

Блиц 21.02.2021
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је јутрос филм "Дара из Јасеновца" и рекао да је он иницијатор тога да се сними филм о месту највећег српског страдања. - Гледао сам фим, допао ми се. Тежак је, али мислим да је… »
"Филм је тежак, али много важан за наш народ": Председник Вучић изнео утиске након премијере "Даре из Јасеновца"!

"Филм је тежак, али много важан за наш народ": Председник Вучић изнео утиске након премијере "Даре из Јасеновца"!

Мондо 21.02.2021
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас филм "Дара из Јасеновца". Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас филм "Дара из Јасеновца". Александар Вучић је навео на београдском аеродрому, где… »
Вучић о „Дари из Јасеновца“: Тежак филм, али важан за наш народ

Вучић о „Дари из Јасеновца“: Тежак филм, али важан за наш народ

Спутник 21.02.2021
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је филм „Дара из Јасеновца“, оценивши да је филм тежак али да је важан за наш народ. „Гледао сам филм и ја не могу то да посматрам са уметничке стране, не могу да буде… »

Вести дана »