Povezane vesti
Pau Gasol demantovao prelazak u Barselonu
Nova 21.02.2021
Legendarni španski košarkaš Pau Gasol demantovao je navode da će do kraja sezone igrati u dresu Barselone. Iskusni centar je preko svog Tviter naloga poručio da je trenutno fokusiran na oporavak, da još uvek nije spreman da zaigra i da će kada bude… »
Gasol: ‘Trenutno sam posvećen samo oporavku! Još uvek nisam spreman za takmičenje’
Hot sport 21.02.2021
Oglasio se legendarni Španac! Vest da Gasol stiže u redove Barselone, odjeknula je širom sveta. Legendarni košarkaš i reprezentativac Španije je odlučio da otkloni sve dileme. Pau Gasol se obratio fanovima i medijima objavom na Tviter nalogu… »
Reakcija Gasola na pisanja o povratku u Barsu: “Trenutno, samo razmišljam o oporavku”
Vesti online 21.02.2021
Prve reakcije Pau Gasola nakon najave Munda Deportiva o njegovom dogovoru da se vrati u Barsu dvadeset godina nakon njegovog oproštaja bila je veoma zanimljiva. Gasol ne potvrđuje ili negira vest i ograničava se na potvrđivanje da „kada budem imao… »
Gasol se oglasio: Evi šta je Španac rekao o povratku u Barselonu
Večernje novosti 20.02.2021
ODJEKNULA je vest u košarkaškim krugovima da je Pau Gasol dogovorio sve o povratku u Barselonu. Povodom svega oglasio se iskusni Španac. Naime, ovaj 40-godišnjak je istakao da ništa nije potpisao i da je fokusiran na oporavku. - Nakon što sam čuo… »
Vesti dana »

Vulin: Rusija uz Srbiju u borbi protiv obojene revolucije, FSB će istražiti navode o "zvučnom topu"
RTV pre 56 minutajoš 23 povezane

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 50 minutajoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ, ovi delovi Srbije na udaru obilnih padavina! Moguća izlivanja reka, upaljen meteo alarm
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Četvrt veka vladavine Putina; Tramp: Možda kupuje vreme, to sam u prošlosti radio i ja
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih