Povezane vesti
Petar božović u novoj hit seriji “Tri muškarca i tetka”: “Igram mutnog tipa, koji laž brani emocijama”
Kurir 21.02.2021
Za svoj lik u novoj seriji “Tri muškarca i tetka” kaže da je nestabilan, uverljiv i neodogovoran. Ne zna se kada laže, a kada govori istinu. Ipak, ova rola je Petru Božoviću mnogo draga, jer je uvijena u vrhunski humor, a inspiraciju za rad nalazi u… »
Seka Sablić o novoj seriji "Tri muškarca i tetka": Ako me neko nagazi, ja kažem šta mislim, bez rezerve i pardona!
Prva 21.02.2021
Slovi za najveću domaću komičarku, pa je često nazivaju kraljicom komedije. Jedna je od najvoljenijih srpskih glumica, a naklonost filmske kritike i obožavanje publike postigla je ulogom Kristine u filmu “Maratonci trče počasni krug”. Veliki uspeh je… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 2 satajoš 1 povezana