Повезане вести
Пикси отворио душу, овако ће изгледати његова Србија! И не, не шали се!
Спортске.нет 21.02.2021
Драган Стојковић Пикси ће током наредне недеље и званично бити именован за новог селектора фудбалера Србије. Он је гостујући на ТВ Прва, како је пренео и Мондо, отворио душу и открио како жели да изгледа његова репрезентација… »
Дао бих живот за Србију! Не шалим се... Мораће сви да ме слушају! Никад емотивнији Пикси, открио све о репрезентацији
Мондо 21.02.2021
"Играчима и колегама ћу рећи да морају да ме слушају. Морају сви да ме слушају, не да ли желе или не - мораће". "Играчима и колегама ћу рећи да морају да ме слушају. Морају сви да ме слушају, не да ли желе или не - мораће"… »
Вести дана »
Бекерат о годишњици убиства Славка Ћурувије: Правда још није достигнута
Бета пре 58 минутајош 30 повезаних
БЛОГ УЖИВО "Пресудан тренутак за постизање примирја": Делегације САД и Ирана на преговорима у Пакистану
Инсајдер пре 3 минутајош 29 повезаних
"Ако не желите да угрозите односе, не причајте о политици": Све напетија атмосфера пред сутрашње изборе у Мађарској
НИН пре 2 сатајош 35 повезаних
(Фото) Мировни преговори САД и Ирана: Техеран представио своје "црвене линије", премијер Пакистана разговарао са Венсом
Невсмакс Балканс пре 3 минутајош 87 повезаних
Стижу пљускови са грмљавином, очекује се и олујни ветар: Детаљна прогноза за Васкрс и дане након њега
Телеграф пре 1 сатјош 32 повезане