Povezane vesti
Piksi otvorio dušu, ovako će izgledati njegova Srbija! I ne, ne šali se!
Sportske.net 21.02.2021
Dragan Stojković Piksi će tokom naredne nedelje i zvanično biti imenovan za novog selektora fudbalera Srbije. On je gostujući na TV Prva, kako je preneo i Mondo, otvorio dušu i otkrio kako želi da izgleda njegova reprezentacija. "I ovoga puta ću da… »
Dao bih život za Srbiju! Ne šalim se... Moraće svi da me slušaju! Nikad emotivniji Piksi, otkrio sve o reprezentaciji
Mondo 21.02.2021
"Igračima i kolegama ću reći da moraju da me slušaju. Moraju svi da me slušaju, ne da li žele ili ne - moraće". "Igračima i kolegama ću reći da moraju da me slušaju. Moraju svi da me slušaju, ne da li žele ili ne - moraće". Čekali smo dugo… »
Vesti dana »

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 2 satajoš 19 povezanih

Bilans užasa u Francuskoj "zbog fudbala" - 559 uhapšenih, troje mrtvih, 700 požara
B92 pre 8 minutajoš 34 povezane

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 13 minutajoš 13 povezanih