Повезане вести

Новак није случајно прво загрлио иванишевића: Хрват је успео да Ђоковића учини и бољим - никад овако није сервирао!

Новак није случајно прво загрлио иванишевића: Хрват је успео да Ђоковића учини и бољим - никад овако није сервирао!

Мондо 21.02.2021
То је пријатељство. То је пријатељство. Новак Ђоковић је на бриљантан начин освојио Аустралијан опен, девети пут у каријери, па се на вечној листи играча са највише гренд слем титула опасно приближио Федереру и Надалу! О… »
Краљ Мелбурна остаје краљ – Новак Ђоковић је поново шампион Аустралијан опена!

Краљ Мелбурна остаје краљ – Новак Ђоковић је поново шампион Аустралијан опена!

Прва 21.02.2021
Девети пут у каријери и трећи пут узастопно, у великом финалу Србин је после 114 минута игре победио четвртог носиоца, Руса Данила Медведева са 7:5, 6:2, 6:2. Био је то 18. гренд слем трофеј за првог играча света ког 8. марта… »
Медведев: "Новаче, највећи си"! Новак: "Сачекај бар још коју годину"

Медведев: "Новаче, највећи си"! Новак: "Сачекај бар још коју годину"

Спортске.нет 21.02.2021
Новак Ђоковић и Данил Медведев су међусобно честитали на феноменалном финалу Аустралијан опена. Најпре је реч имао Данил Медведев, који је одржао заиста сјајан говор. "Честитам Новаче теби и свом тиму, фантастично си играо и… »
Ђоковић шампион Мелбурна девети пут у каријери

Ђоковић шампион Мелбурна девети пут у каријери

Санџак хабер 21.02.2021
МЕЛБУРН – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је титулу на Аустралијан опену, пошто је данас у финалу победио Руса Данила Медведева 7:5, 6:2, 6:2, после сат и 54 минута игре. Ђоковић је у свом деветом финалу у Мелбурну… »
Новак теши Данила: Питање је тренутка кад ћеш до гренд слема, стрпи се још коју годину

Новак теши Данила: Питање је тренутка кад ћеш до гренд слема, стрпи се још коју годину

Моззарт спорт 21.02.2021
Док Ђоковић своје не заврши... Данил Медведев се присетио првог сусрета са Новаком Ђоковићем, присетио се пријатног разговора са првим рекетом света док је он сам још био ван 500 на АТП листи. Новак је узвратио пријатељским… »
Медведев се поклонио краљу: Новак је био Бог за мене, а први је пришао да попричамо и показао да је дивна особа

Медведев се поклонио краљу: Новак је био Бог за мене, а први је пришао да попричамо и показао да је дивна особа

Моззарт спорт 21.02.2021
Руски тенисер честитао Ђоковићу на задивљујући 18. трофеја и присетио се анегдоте када је био неафирмисани тенсиер. Данил Медведев од понедељка неће бити други тенисер Света, јер је у финалу Аустарлијан опена морао да се… »
Медведев: Да вам испричам зашто је Новак за мене бог

Медведев: Да вам испричам зашто је Новак за мене бог

Нова 21.02.2021
Новак Ђоковић је славио против Данила Медведева са 7:5, 6:2, 6:2 у финалу Аустралијан опена. Русу је било тешко да говори након пораза, али је пожелео све најбоље нашем асу. “Никада није лако причати када изгубите гренд слем… »
Виландер није могао да ћути - савршена игра Ђоковића: Не знам шта треба да урадите да бисте га победили!?

Виландер није могао да ћути - савршена игра Ђоковића: Не знам шта треба да урадите да бисте га победили!?

Мондо 21.02.2021
Лепе речи, а не чујемо их често... Лепе речи, а не чујемо их често... Новак Ђоковић је "покорио" поново свет, бриљирао је у финалу Аустралијан опена против Данила Медведева, па је за мање од два сата успео да освоји девети… »
Новак после титуле: Даниле, причекаћеш још на пехар

Новак после титуле: Даниле, причекаћеш још на пехар

Нова 21.02.2021
Новак Ђоковић освојио је 9. титулу Аустралијан опена, после чега се на церемонији обратио навијачима и јавности. Девет од 18 Гренд слем титула Новак је освојио у Мелбурну, још два пехара деле га од изједначења са Рафаелом… »
"Мислио сам да је Новак бог, а он..." Медведев изгубио, па свима објаснио зашто је Ђоковић највећи

"Мислио сам да је Новак бог, а он..." Медведев изгубио, па свима објаснио зашто је Ђоковић највећи

Мондо 21.02.2021
Господска изјава после пораза и једна анегдота која показује зашто је Новак толико велики, на терену и ван њега. Господска изјава после пораза и једна анегдота која показује зашто је Новак толико велики, на терену и ван њега… »
Ђоковић после титуле: Даниле, причекаћеш још на пехар! Некад смо се више дружили у Монаку

Ђоковић после титуле: Даниле, причекаћеш још на пехар! Некад смо се више дружили у Монаку

Вечерње новости 21.02.2021
НОВАК Ђоковић освојио је 9. титулу Аустралијан опена, после чега се на церемонији обратио навијачима и јавности. Девет од 18 Гренд слем титула Новак је освојио у Мелбурну, још два пехара деле га од изједначења са Рафаелом… »
Новак игра атомски тенис, а "мрзитељ" не може да прихвати: Не игра ништа спектакуларно, Медведев га части!

Новак игра атомски тенис, а "мрзитељ" не може да прихвати: Не игра ништа спектакуларно, Медведев га части!

Мондо 21.02.2021
Неразумљиво... Неразумљиво... Новак Ђоковић игра фантастично у финалу Аустралијан опена, јури ка титули, али неки то не могу да прихвате. Не само да му је публика звиждала без разлога, када је био у праву, него је и амерички… »
Везао је 20 победа, али када је стао на црту Новаку, могао је само бледо да гледа!

Везао је 20 победа, али када је стао на црту Новаку, могао је само бледо да гледа!

Ало 21.02.2021
Финале Аустралијан опена, очекивали су сви велики меч, али... Новак Ђоковић се поиграо. Данил Медведев није знао шта му се десило. Србин га је уништио. Везао је Рус 20 победа. Играо је у великом стилу, млео је ривале, али... Онда… »

Вести дана »