Повезане вести

Иванишевић: Невероватно шта раде Новаку, сумњали су и у повреду

Иванишевић: Невероватно шта раде Новаку, сумњали су и у повреду

Вести онлине 21.02.2021
Горан Иванишевић, тренер Новака Ђоковића, каже да је његов пулен још једном показао колико је велики. Српски тенисер је освојио по девети пут титулу у Мелбурну, победом над Данилом Медведевим са 3-0 у сетовима. – Новак је остао… »
"Знам који је бол прошао Новак" Емотивни Иванишевић напао критичаре након финала: То је невероватно!

"Знам који је бол прошао Новак" Емотивни Иванишевић напао критичаре након финала: То је невероватно!

Спортал блиц 21.02.2021
Прилично емотивно је освајање Аустралијан опена доживео његов тренер . Доста времена су у последње време провели заједно Хрват и Србин, те се додатно зближили. Након освајања првог гренд слема у сезони, Иванишевић је решио да… »
Иванишевић напада критичаре: Знам ја какав бол трпи Новак

Иванишевић напада критичаре: Знам ја какав бол трпи Новак

Нова 21.02.2021
Горан Иванишевић посебно је емотивно доживео титулу Новака Ђоковића на Аустралијан опену, нарочито због скандалозних оптужби да је "број 1" лажирао повреду. Многи су се питали да ли је Новак заиста играо повређен против Тејлора… »
Хрват жестоко напао новакове критичаре: Знам кроз какав је бол прошао да би освојио турнир

Хрват жестоко напао новакове критичаре: Знам кроз какав је бол прошао да би освојио турнир

Вечерње новости 21.02.2021
ГОРАН Иванишевић је постао важан шраф машинерије Новака Ђоковића. Оно што је недостајало Србину пронашао је у хрватском стручњаку. А то је сервис. Маестралан је Ноле током целог турнира био када је имао почетни ударац, а за то… »
Данил медведев: ‘Новак ми је пришао и када сам био 500. на свету! Био сам стидљив када смо се упознали’

Данил медведев: ‘Новак ми је пришао и када сам био 500. на свету! Био сам стидљив када смо се упознали’

Хот спорт 21.02.2021
Новак Ђоковић:’Ти си сјајан момак! Само је питање времена када ћеш освојити грен слем’. Најбољи тенисер света наставља са невероватним партијама! Освојио је Аустралијан опен по 9. пут у каријери! У финалу је савладао Данила… »
Виландер: Вау! Новак је мало “штуцао”, а онда постао жесток

Виландер: Вау! Новак је мало “штуцао”, а онда постао жесток

Нова 21.02.2021
Матс Виландер, некада најбољи тенисер света, изрекао је праву лавину похвала на рачуна Новака Ђоковића који је освојио 18. гренд слем пехар у каријери. Некадашњи играч данас ради као аналитичар “Еуроспорта” и говорио је најпре… »
Виландер о новаковој “безобразној” изјави: Сви се сетили шта је Ђоковић рекао уочи финала

Виландер о новаковој “безобразној” изјави: Сви се сетили шта је Ђоковић рекао уочи финала

Вечерње новости 21.02.2021
АНАЛИТИЧАР Еуроспорта Матс Виландер очаран је наступом Новака Ђоковића у финалу Мелбурна. Српски тенисер је лако добио Данила Медведева у финалу са 3-0 у сетовима после мање од два часа игре. "Невероватно издање. Имао је 3:0… »

Вести дана »