Povezane vesti
Banjalučani i Mostarci se oprostili od Đorđa Balaševića
RTV 21.02.2021
BANJALUKA - Banjalučani su se večeras okupili ispred Banskog Dvora kako bi se svi zajedno oprostili od čuvenog kantautora Đorđa Balaševića. Na platou su se okupili građani Banjaluke i uz pesmu “Ne lomite mi bagrenje” i paljenje sveća uputili poslednji… »
U krugu porodice i uz tamburaše sahranjen Đorđe Balašević
Sandžak haber 21.02.2021
Popularni kantautor Đorđe Balašević sahranjen je danas na Novom groblju u Novom Sadu u prisustvu porodice i prijatelja, van očiju javnosti i medija. Balaševića su na večni počinak ispratili tamburaši svirajući njegove pesme. Đorđe Balašević preminuo je u… »
„Mirno spavaj…do viđenja sledećeg“: Dino Rađa se oprostio od Balaševića /video/
Sputnik 21.02.2021
Legendarni košarkaš bivše Jugoslavije, zatim Hrvatske i član Kuće slavnih, Dino Rađa oprostio se od kantautora Đorđa Balaševića stihovima pesnika Marka Miloševića. „E, moj mornaru bez broda, danas za tobom krenu suza horda. E, moj pesniče veći od mora… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 70 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 satijoš 19 povezanih
NBS revidirala prognozu za 2026: Inflacija će biti niža, a rast BDP-a viši
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 29 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih