Повезане вести
Кириос “залеђен”: Ђоковићев главни критичар има нову објаву у време док Ноле диже пехар АО (ФОТО)
Вести онлине 21.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Данила Медведева у великом финалу Аустралијан опена са 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) и тако по 9. пут подигао трофеј најбољег у Мелбурну, а брзо после титуле, преко друштвених мрежа се… »
Након побједе транспарентом показали љубав према нашем шампиону
Санџак хабер 21.02.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер икада, има много фанова у Новом Пазару. Поштоваоци шампиона данас су му транспарентом на бедему, након освајања девете титуле на Аустралиан опену показали колико га цене као човјека и… »
Ђоковић: Ми "старији" играчи и даље водимо главну реч
Радио 021 21.02.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је у данашњем финалу Аустралијан опена и победи против Данила Медведева из Русије одиграо најбољи меч на овогодишњем турниру и навео да старији играчи и даље воде главну реч у мушком… »
“Немам ракију, може неко да ми да?” Ноле прекинуо интервју, окренуо се ка Србима и настало је лудило (ВИДЕО)
Вести онлине 21.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Данила Медведева у великом финалу Аустралијан опена са 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) и тако по 9. пут подигао трофеј најбољег у Мелбурну! После меча, Новак је дао интервју за канал 9 у… »
Новопазарци одали признање Ђоковићу
Санџак хабер 21.02.2021
НОВИ ПАЗАР – Фанови Новака Ђоковића из Новог Пазара окачили су велики транспарент на бедему у центру града у част освајања девете титуле најбољег тенисера света на Аустралиан опену. Новопазарци су на тај начин одали признање… »
Вести дана »
Владе Ђуровић и поред важне победе над Хапоелом критиковао једног кошаркаша Звезде
Данас пре 27 минутајош 4 повезане
"Данас су нас Руси ударили са 71 ракетом и 450 дронова" Драматична порука Зеленског: "Американци су очекивали да ће то трајати недељу дана"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Живот и смрт саеф: Ал-ислама Од очигледног наследника до лица са потернице: "Ми се боримо овде у Либији, ми умиремо овде у Либији"
Блиц пре 52 минутајош 2 повезане
Полиција привела осам особа, осумњичених да су фирмама нудили заштиту од „Врачарског клана“ и тражили новац
Данас пре 1 сатјош 1 повезана