Povezane vesti
Kirios “zaleđen”: Đokovićev glavni kritičar ima novu objavu u vreme dok Nole diže pehar AO (FOTO)
Vesti online 21.02.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva u velikom finalu Australijan opena sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i tako po 9. put podigao trofej najboljeg u Melburnu, a brzo posle titule, preko društvenih mreža se indirektno javio Nik Kirios… »
Nakon pobjede transparentom pokazali ljubav prema našem šampionu
Sandžak haber 21.02.2021
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, ima mnogo fanova u Novom Pazaru. Poštovaoci šampiona danas su mu transparentom na bedemu, nakon osvajanja devete titule na Australian openu pokazali koliko ga cene kao čovjeka i profesionalca. Ni sam Novak nije… »
Đoković: Mi "stariji" igrači i dalje vodimo glavnu reč
Radio 021 21.02.2021
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je u današnjem finalu Australijan opena i pobedi protiv Danila Medvedeva iz Rusije odigrao najbolji meč na ovogodišnjem turniru i naveo da stariji igrači i dalje vode glavnu reč u muškom tenisu. Đoković je danas… »
“Nemam rakiju, može neko da mi da?” Nole prekinuo intervju, okrenuo se ka Srbima i nastalo je ludilo (VIDEO)
Vesti online 21.02.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva u velikom finalu Australijan opena sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i tako po 9. put podigao trofej najboljeg u Melburnu! Posle meča, Novak je dao intervju za kanal 9 u Australiji, koji je emitovan… »
Novopazarci odali priznanje Đokoviću
Sandžak haber 21.02.2021
NOVI PAZAR – Fanovi Novaka Đokovića iz Novog Pazara okačili su veliki transparent na bedemu u centru grada u čast osvajanja devete titule najboljeg tenisera sveta na Australian openu. Novopazarci su na taj način odali priznanje čoveku koji je pomogao… »
Vesti dana »
Ukrajinske vlasti: Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba
Insajder pre 47 minutajoš 18 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 13 minutajoš 16 povezanih
Evo gde možete gledati UFC uživo: Registrujte se i potpuno besplatno gledajte svaki meč!
Blic pre 12 minutajoš 13 povezanih