Povezane vesti

Trener Spartaka: Zvezda iz dva prekida dala oba gola

Trener Spartaka: Zvezda iz dva prekida dala oba gola

Nova 21.02.2021
Vladimir Buač, trener Spartaka iz Subotice kaže da je Zvezda bila nadmoćnija u drugom poluvremenu meča Superlige, ali da je njegov tim imao šanse za bolji rezultat. Spartak je do pred sam kraj vodio sa 1:0 golom Nikole Furtule iz 35. minuta, dok je… »
Stanković posle Spartaka: Rekao sam igračima da dobijamo 3:1

Stanković posle Spartaka: Rekao sam igračima da dobijamo 3:1

Nova 21.02.2021
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je kako je bodrio svoje igrače u poluvremenu utakmice sa Spartakom i kazao im da će pobediti Subotičane. Zvezda je slavila sa 2:1 u meču 23. kola Superlige, posle preokreta za osam minuta. Golove za crveno-bele… »
Stanković: Rekao sam u poluvremenu da dobijemo 3:1! Ne znam kako je Milanu

Stanković: Rekao sam u poluvremenu da dobijemo 3:1! Ne znam kako je Milanu

Mozzart sport 21.02.2021
Strateg Crvene zvezde zadovoljan posle pobede (2:1) nad Spartakom u Subotici. Fudbalska drama u režiji Spartaka i Crvene zvezde, posle preokreta pripala je šampionu Srbije koji je pogocima Ivanića i Sanogoa u 80. i 88. minutu uspeo da dođe do 20… »
Trener Spartaka: ''Bilo je dosta nekih odluka i momenata koji su nam otežali igru''

Trener Spartaka: ''Bilo je dosta nekih odluka i momenata koji su nam otežali igru''

Sportske.net 21.02.2021
Svoje prve utiske posle utakmice u kojoj je Spartak do 80. minuta vodio sa 1:0 protiv Crvene zvezde, a onda ostao praznih šaka, izneo je trener Vladimir Buač pred kamerama Arene Sport. Na pitanje reporterke Jovane Guzijan da li su rano dobijeni žuti… »
Stanković: ''Pitajte Milan da li je njima dobro!''

Stanković: ''Pitajte Milan da li je njima dobro!''

Sportske.net 21.02.2021
Crvena zvezda je uz dosta muke uspela danas da savlada Spartak u Subotici sa 2:1, zahvaljujući golovima posle kornera u finišu meča i tako zadržala pobedničku atmosferu pred revanš u Ligi Evrope protiv Milana. Odmah posle meča, u izjavi za TV Arena… »
"Meni je: Fenomenalno!" Dejan Stanković posle subotičke drame: Izvinjavam se momcima, pogrešio sam u svlačionici!

"Meni je: Fenomenalno!" Dejan Stanković posle subotičke drame: Izvinjavam se momcima, pogrešio sam u svlačionici!

Sportal blic 21.02.2021
"Nije bilo lako posle evropske utakmice, kad u njoj potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije. Ali, eto, dali smo golove, ne može baš uvek iz igre - može iz prekida! Momci su bili fenomenalni, skidam im kapu. To što primili gol - dešava se. Ali, ovo je… »
Stanković: Kapa dole momcima, ovako se osvajaju titule!

Stanković: Kapa dole momcima, ovako se osvajaju titule!

Večernje novosti 21.02.2021
Trener Crvene zvede Dejan Stanković čestitao je svojim pulenima posle utakmice protiv Spartaka u kojoj su došli do preokreta u poslednjih deset minuta. Crveno-beli su savladali Spartak sa 2:1 iako su do 80. minuta gubili. Stanković je igračima na… »

Vesti dana »

Da li je Jokić pokraden? VIDEO

Da li je Jokić pokraden? VIDEO

B92 pre 53 minutajoš 33 povezane
Oblačno, hladno i uz padavine u većem delu zemlje

Oblačno, hladno i uz padavine u većem delu zemlje

Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane
Pokuševski se ponovo oglasio zbog Obradovića FOTO

Pokuševski se ponovo oglasio zbog Obradovića FOTO

B92 pre 28 minutajoš 21 povezana
Ruski napad dronom na Kijev, poginula jedna osoba

Ruski napad dronom na Kijev, poginula jedna osoba