Povezane vesti
U masovnoj tuči u subotu uveče teško povređen mladić, četvorica uhapšena
Moj Novi Sad 21.02.2021
U subotu, 20. februara, oko 19 časova, došlo je do opšte tuče na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića u kojoj je učestvovalo više lica, saznaje portal Nsuživo.rs. Prema rečima doktora Zorana Krulja portaproa Hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je… »
Još jedna masovna tuča u gradu, ovaj put na Grbavici
Moj Novi Sad 21.02.2021
Danas, 21. februara oko 18.30 časova došlo je do tuče više lica u Puškinovoj ulici na Grbavici, saznaje portal "NS uživo". Obračun se dogodio u jednom od dvorišta, a policiju su pozvali građani koji su videli tuču. Na lice mesta izašla je policija i… »
Masovna tuča u Novom Sadu: Izbio žestok obračun u kafiću, mladić (23) u kritičnom stanju
Mondo 21.02.2021
Akteri obračuna su prema nezvaničnim informacijama iz opština Bačka Palanka i Šid. Akteri obračuna su prema nezvaničnim informacijama iz opština Bačka Palanka i Šid. Masovna tuča izbila je sinoć oko 19 sati na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića u… »
Opšta tuča u Novom Sadu sa lošim epilogom: Mladić u teškom stanju leži na kcv
Telegraf 21.02.2021
Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a dvojica vinovnika uhapšena su danas nešto pre 18 časova u stanu na Trgu Marije Trandafil. Sinoć oko 19 časova došlo je do opšte tuče na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića u Novom Sadu, u tuči je… »
Vesti dana »
Novosađani održali skup podrške Dijani Hrki, dve osobe privedene zbog šaranja prostorija SNS
Beta pre 36 minutajoš 107 povezanih
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 31 minutajoš 33 povezane
Učena dokazao da je igrač za Evropu, pa objasnio zašto je Zvezda srušila Lil
Sportske.net pre 21 minutajoš 40 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 4 satijoš 35 povezanih
Vučić poručio da će ubuduće govoriti u stilu „cveće cveta“, ali neće da se pravi lud
Serbian News Media pre 6 satijoš 31 povezana