Повезане вести

Сарајлије се на посебан начин опростиле од Ђолета, од овог призора ћете заплакати (фото/видео)

Сарајлије се на посебан начин опростиле од Ђолета, од овог призора ћете заплакати (фото/видео)

Ало 22.02.2021
Данима се опраштају од великог Ђолета. Многи градови су се опростили од чувеног кантаутора, а на посебан начин је то урађено у Сарајеву. Ђорђе Балашевић сахрањен је 21. фебруара у присуству породице на градском гробљу у Новом… »
Свеће, песме, поруке и играчке за крај: Грађани Мостара се опростили од Ђорђа Балашевића (фото+видео)

Свеће, песме, поруке и играчке за крај: Грађани Мостара се опростили од Ђорђа Балашевића (фото+видео)

Вечерње новости 21.02.2021
НЕКОЛИКО стотина грађана окупило се вечерас на Шпанском тргу у Мостару како би се сви заједно опростили од чувеног кантаутора Ђорђа Балашевића. Они су уметнику одали почаст паљењем свећа, остављањем порука и играчака уз звуке… »
"Цео живот сам био љубоморан на балашевића, плакао сам..." Мирослав Илић о великом пријатељству са Ђорђем: "Нису га довољно…

"Цео живот сам био љубоморан на балашевића, плакао сам..." Мирослав Илић о великом пријатељству са Ђорђем: "Нису га довољно…

Блиц 21.02.2021
Славни кантаутор, Ђорђе Балашевић, који нас је напустио 19. фебруара у 67. години живота сахрањен је данас у Новом Саду, а многи који су га волели и познавали поделили су лепе успомене. Међу њима је и Мирослав Илић који је… »
Цео регион ујединила туга: За Ђорђа Балашевића упаљено на хиљаде свећа, оре се стихови и лију сузе, а овако изгледају…

Цео регион ујединила туга: За Ђорђа Балашевића упаљено на хиљаде свећа, оре се стихови и лију сузе, а овако изгледају…

Блиц 21.02.2021
Славни кантаутор, Ђорђе Балашевић, који нас је напустио 19. фебруара у 67. години живота сахрањен је данас у Новом Саду, а широм региона људи се опраштају од музичара који им је подарио песме уз које су се веселили, туговали… »

Вести дана »