Повезане вести

Укључење уживо: Биљана која глуми Дару није могла да сакрије емоције

Укључење уживо: Биљана која глуми Дару није могла да сакрије емоције

Вечерње новости 22.02.2021
БИЉАНА Чекић, тринаестогодишња девојчица која је одушевила регион улогом Даре у филму "Дара из Јасеновца", укључила се овог јутра у јутарњи програм ТВ Прва. Она је још једном поделила своје утиске, како са снимања, тако и… »
Дара из Јасеновца заплакала у уживо пред камерама: Сетила се сцене са братом Будом и глас јој задрхтао

Дара из Јасеновца заплакала у уживо пред камерама: Сетила се сцене са братом Будом и глас јој задрхтао

Курир 22.02.2021
Филм " Дару из Јасеновца" и језива прича о старадњу Срба у злогласном логору никог није оставила равнодушним, а поготово глума младе Биљане Чекић, девојчице која је играла Дару. Она је открила да је свесна у каквом је филму… »
Тата је најпоноснији на мене: Биљана Чекић изнела утиске после премијере! Било је страшно и на снимању, сад је још емотивније…

Тата је најпоноснији на мене: Биљана Чекић изнела утиске после премијере! Било је страшно и на снимању, сад је још емотивније…

Курир 22.02.2021
Биљана Чекић (13) заједно са другом децом изузетно уверљиво дочарала је све муке и страхоте јединог дечјег логора у Другом светском рату. Глумица је сада проговорила о утисцима после премијере филма "Дара из Јасеновца". "Срце… »
Биљана Чекић: „Било је емотивно тешких сцена... Кад држим свог млађег брата, говорим му колико га волим, кад треба да га дам“…

Биљана Чекић: „Било је емотивно тешких сцена... Кад држим свог млађег брата, говорим му колико га волим, кад треба да га дам“…

Прва 22.02.2021
О филму који је расплакао читаву нацију говориле су у Јутру Прве телевизије Биљана Чекић, девојчица која је глумила "Дару из Јасеновца", и сценаристкиња Наташа Дракулић. Мала Биљана која је одушевила нацију укључила се преко… »
Мала дара замало заплакала у Јутарњем: Биљана Чекић открила да су сузе саме ишле - "Требало је да им дам мог брата"

Мала дара замало заплакала у Јутарњем: Биљана Чекић открила да су сузе саме ишле - "Требало је да им дам мог брата"

Мондо 22.02.2021
Млада глумица Биљана Чекић открила да на сету није било вештачких суза. Млада глумица Биљана Чекић открила да на сету није било вештачких суза Србија је погледала "Дару из Јасеновца" и остала без текста - језива прича која је… »
Биљана Чекић после премијере "Даре": Плакали су многи, чак и код мене у кући. И ја сам

Биљана Чекић после премијере "Даре": Плакали су многи, чак и код мене у кући. И ја сам

Телеграф 22.02.2021
Девојчица живи у селу Срефлија код Козарске Дубице, а сада када ју је упознао читав Балкан кроз филм, истиче да је многи зову другачије. Тринаестогодишња Биљана Чекић која тумачи главну јунакињу у филму " Дара из Јасеновца"… »
Дан након светске ТВ премијере: "Дара из Јасеновца" открива: Било је много емотивно, плакали су многи, чак и код мене кући. И…

Дан након светске ТВ премијере: "Дара из Јасеновца" открива: Било је много емотивно, плакали су многи, чак и код мене кући. И…

Блиц 21.02.2021
Тринаестогодишња Биљана Чекић која тумачи главну јунакињу у филму „Дара из Јасеновца“ освојила је гледаоце крај малих екрана улогом у овом оставарењу. Она иде у осми разред, живи са оцем Радованом, братом, старијом сестром… »

Вести дана »