Povezane vesti
Duh legende je svuda oko nas: Dirljiv citat Balaševićeve pesme na ulazu u jednu novobeograsku zgradu
Srbija danas 22.02.2021
Oprosti velika roko, al' ja sam morao preko... Na , u novobeogradskom bloku 63, na ulaznim vratima jedne zgrade osvanula je poruka sa stihovima legendarnog kantautora. Nedugo potom, fotografija tog ulaza objavljena je i na društvenim mrežama… »
Dirljiv citat Balaševićeve pesme na ulazu u jednu novobeograsku zgradu: Duh legende je svuda oko nas
Telegraf 22.02.2021
Na dan kada je sahranjen Đorđe Balašević, jedan natpis osvanuo je na zgradi u novobeogradskim blokovima. Skroman, ali s dušom. Ova dirljiva poruka osvanula je i na Tviteru. Slika je nastala u Gandijevoj 44, u Bloku 63. "I te sam noći preplivao… »
"Oprosti velika reko, al ja sam morao preko": Dirljiva poruka iz Novobeogradskih blokova kao poslednji pozdrav Balaševiću…
Večernje novosti 21.02.2021
ĐORĐE Balašević je sahranjen u svom rodnom gradu, Novom Sadu na Gradskom groblju u prisustvu najbližih članova porodice. On je ispraćen na večni počinak bez prisustva sveštenika. Od kapele do grobnog mesta tamburaši su svirali Đoletove pesme… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 1 povezana