Povezane vesti
Duh legende je svuda oko nas: Dirljiv citat Balaševićeve pesme na ulazu u jednu novobeograsku zgradu
Srbija danas 22.02.2021
Oprosti velika roko, al' ja sam morao preko... Na , u novobeogradskom bloku 63, na ulaznim vratima jedne zgrade osvanula je poruka sa stihovima legendarnog kantautora. Nedugo potom, fotografija tog ulaza objavljena je i na društvenim mrežama... Gandijeva… »
Dirljiv citat Balaševićeve pesme na ulazu u jednu novobeograsku zgradu: Duh legende je svuda oko nas
Telegraf 22.02.2021
Na dan kada je sahranjen Đorđe Balašević, jedan natpis osvanuo je na zgradi u novobeogradskim blokovima. Skroman, ali s dušom. Ova dirljiva poruka osvanula je i na Tviteru. Slika je nastala u Gandijevoj 44, u Bloku 63. "I te sam noći preplivao Dunav… »
"Oprosti velika reko, al ja sam morao preko": Dirljiva poruka iz Novobeogradskih blokova kao poslednji pozdrav Balaševiću…
Večernje novosti 21.02.2021
ĐORĐE Balašević je sahranjen u svom rodnom gradu, Novom Sadu na Gradskom groblju u prisustvu najbližih članova porodice. On je ispraćen na večni počinak bez prisustva sveštenika. Od kapele do grobnog mesta tamburaši su svirali Đoletove pesme, dok je… »
Vesti dana »

U ovom gradu u Srbiji ista temperatura kao u bengaziju: U 9 sati jutros delovi Srbije već uveliko gore! Evo gde će tek biti pakleno vruće
Blic pre 5 minutajoš 30 povezanih

Rute: Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je ruski lider ozbiljan u pogledu mira
Euronews pre 30 minutajoš 32 povezane

Trećina univerziteta bez studenata! Evo šta su uradili blokaderi, posle prvog upisnog roka ostalo na hiljade praznih mesta!
Alo pre 10 minutajoš 15 povezanih

Krvavi napad na medije: Izrael ubio pet novinara Al Džazire u Gazi
Nova pre 10 minutajoš 12 povezanih