Повезане вести
"Порука је да се ово не сме поновити": Глумци и аутори "Даре из Јасеновца" за Блиц о поделама након премијере филма
Блиц 22.02.2021
Свако ко је погледао филм има право да га посматра из свог угла и да да свој суд. Ми смо све урадили што је било до нас - каже Златан Видовић, који тумачи улогу Дариног оца. Светску телевизијску премијеру филма "Дара из… »
Хистерија хрватских медија: Дара из Јасеновца је прскање крви по екрану у стилу јефтиних хорора!
Курир 22.02.2021
Док је већина грађана у суботу увече плакала гледајући филм Гаге Антонијевића о усташким злочинима за време НДХ, хрватски медији и појединци на интернету називају га пропагандом и политичким пројектом, често не бирајући увреде… »
Биљана чекић за "Новости": Другари из школе ми честитају све време, сви су поносни на мене
Вечерње новости 22.02.2021
СВЕТСКУ телевизијску премијеру "Даре из Јасеновца" Предрага Антонијевића пратило је јуче 2.650.000 гледалаца у Србији (удео гледаности од 50,3), а ова потресна драма приковала је за екране и публику у Републици Српској и у Црној… »
Баљак: У дубоком подељеном друштву чак и филмови поларизују јавност
Данас 22.02.2021
Телевизијску премијеру "Даре из Јасеновца" пратило 2.650.000 гледалаца, реакције на филм опречне Телевизијску премијеру филма „Дара из Јасеновца“ која је одржана у суботу увече истовремено на Радио-телевизији Србије и… »
Вести дана »
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 30 минутајош 116 повезаних
Милан Антонијевић потврдио да је кандидат СНС-а за повереника за заштиту равноправности
Телеграф пре 2 сатајош 19 повезаних
Нишки студенти у блокади позвали на хитну акцију због гостовања Дејана Вука Станковића на НишТВ
Н1 Инфо пре 1 сатјош 21 повезана