Povezane vesti

VIDEO: Stravičan snimak prebijanja, mladića šutiraju i gaze po glavi u Laze Telečkog

Radio 021 22.02.2021
Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog. Zbog ovog incidenta uhapšena su četiri mladića iz Šida, koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje i… »

Opet brutalno prebijanje u Novom Sadu, šutiranje i skakanje po glavi, izbadanje nožem

Luftika 22.02.2021
Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Zbog ovog incidenta uhapšena su četiri mladića iz Šida, koji su osumnjičeni za nasilničko… »

Četvorica uhapšena zbog tuče u Novom Sadu: Izboli i brutalno pretukli mladiće ispred kafića u centru

Telegraf 22.02.2021
Oni se sumnjiče da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane. Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog tuče u Novom Sadu, u kojem su teško povređene dve osobe, a jedna lakše, saopšteno je iz policije u tom gradu. Kako… »

Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u centru Novog Sada

NoviSad.com 22.02.2021
Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada. Kako su naveli u Policijskoj upravi Novi Sad, danas su u Novom Sadu… »

Uhapšena još dvojica zbog napada na mladiće u Novom Sadu

RTV 22.02.2021
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u tuči u subotu u Novom Sadu, u kojem su povređene tri osobe. U Novom Sadu i Šidu danas su uhapšeni B. D. (21) i M. M. (21). Prethodno je novosadska policija… »

Lezi dole, ruke na leđa! Snimak filmskog hapšenja osumnjičenih za prebijanje mladića u Novom Sadu

Telegraf 22.02.2021
Dva mladića su u teškom stanju. Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog… »

Šta se dešava sa mladim Novosađanima: policija preko vikenda procesuirala čak 17 maloletnika

Noizz 22.02.2021
U četiri odvojene akcije tokom vikenda novosadska policija procesuirala je čak 17 maloletnika i četiri punoletna nasilnika koji se sumnjiče za nanošenje teških i lakih telesnih povreda, nasilničko ponašanje, teške krađe i uništavanje i… »

Surovo maloletnička tuča kaiševima na Grbavici i prebijanje 15-godišnjaka šipkom

Luftika 22.02.2021
Novosadska policija podneće krivične prijave protiv čak desetorice maloletnika, koji se sumnjiče da su u dva odvojena incidenta pretukli i opljačkali troje mladića. U prvom slučaju, policija će podneti krivičnu prijavu protiv sedmorice… »

Maloletnici urnisali dvorište novosadskog vrtića, lomili stolove, žardinjere i biciklove

Luftika 22.02.2021
Policajci u Novom Sadu uhvatili su sinoć (21. februar) sedam maloletnika neposredno nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštio je MUP, a preneo portal Nova. Maloletnici su pronađeni u… »

Maloletnici na Grbavici nogama, kaišem i drškom šrafcigera tukli Novosađane, druga grupa šipkom prebila tinejdžera

Radio 021 22.02.2021
Novosadska policija podneće krivične prijave protiv ukupno desetorice maloletnika koji su u dva odvojena incidenta tukli ljude. U prvom slučaju, policija će podneti krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnika iz Novog Sada zbog sumnje da su juče… »

Sedmorici maloletnika krivične prijave zbog sinoćne tuče na Grbavici

Moj Novi Sad 22.02.2021
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnih meštana, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška krađa. Sumnja se da su oni juče, u Puškinovoj ulici na Grbavici, tukli… »

Maloletni vandali lomili inventar u dvorištu novosadskog vrtića

Moj Novi Sad 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su sinoć sedam maloletnika, odmah nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta… »

Buran vikend u Novom Sadu, prebijanje ispred kafane nije jedini napad: Pretučen i dečak (15)

Telegraf 22.02.2021
U tri slucaja u kojima je policija intervenisala - akteri su bili maloletnici. Policija u Novom Sadu imala je pune ruke porla tokom proteklog vikenda. Kako smo pisali, u subotu uveče došlo je do masovne tuče ispred kafane u Ulici Laze Telečkog, kada… »

VIDEO: Na društvenim mrežama objavljen snimak brutalne tuče u Laze Telečkog

Moj Novi Sad 22.02.2021
Snimak masovne tuče na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića u Novom Sadu objavljen je juče na Tviteru i kruži društvenim mrežama. Na snimku sa jedne od nadzornih kamera vidi se kako nekoliko mladića napada momke koji napuštaju lokal. Jedan od… »

Trojica mladića povređena u tuči, policija uhapsila četvorku iz Šida

NoviSad.com 22.02.2021
Novi Sad – Novosadska polcija uhapsila je M. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) iz Šida, zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M. M. (21), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda… »

Snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu: Bacaju ga na zemlju, šutiraju i gaze po glavi

Telegraf 22.02.2021
Sve se desilo ispred ugostiteljskog objekta i to posle 20 časova. Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog brutalne tuče u Novom Sadu, u kojem su teško povređene dve osobe, a jedna lakše, saopšteno je iz policije u tom gradu. Do brutalnog… »

Vesti dana »