Povezane vesti
Popularni muzičar istetovirao stihove balaševićeve pesme! Sandi: Ovo me dotuklo! Ne mogu da izbacim strašnu istinu iz glave…
Kurir 22.02.2021
Sandi Cenov (52) na društvenim mrežama otkrio koliko je voleo i pratio rad pevača Đorđa Balaševića. Muzičar je posvetio tetovažu legendarnom Balaševiću, a uz fotografiju je najavio da će ovog na Instagramu svirati i pevati Đoletove pesme… »
Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Vuk Mob na butini istetovirao lik Džeja Ramadanovskog (video)
Kurir 22.02.2021
Reper Vuk Mob, koji je donedavno bio u rijalitiju Zadruga, sada je istetovirao lik Džeja Ramadanovskog na butini. - Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 5 satijoš 23 povezane
Izglasano poverenje gradonačelniku Milanu Đuriću, građani se razišli
RTS pre 26 minutajoš 78 povezanih
Bela kuća zabrinuta zbog dešavanje u Seulu: SAD nisu bile obaveštene o proglašenju ratnog stanja u Južnoj Koreji
Euronews pre 31 minutajoš 44 povezane
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 1 satjoš 35 povezanih