Povezane vesti
Popularni muzičar istetovirao stihove balaševićeve pesme! Sandi: Ovo me dotuklo! Ne mogu da izbacim strašnu istinu iz glave…
Kurir 22.02.2021
Sandi Cenov (52) na društvenim mrežama otkrio koliko je voleo i pratio rad pevača Đorđa Balaševića. Muzičar je posvetio tetovažu legendarnom Balaševiću, a uz fotografiju je najavio da će ovog na Instagramu svirati i pevati Đoletove pesme… »
Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Vuk Mob na butini istetovirao lik Džeja Ramadanovskog (video)
Kurir 22.02.2021
Reper Vuk Mob, koji je donedavno bio u rijalitiju Zadruga, sada je istetovirao lik Džeja Ramadanovskog na butini. - Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvek biti uz mene! Vreme sve… »
Vesti dana »

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
Južne vesti pre 20 minutajoš 16 povezanih

Bilans užasa u Francuskoj "zbog fudbala" - 559 uhapšenih, dvoje mrtvih, 700 požara
B92 pre 5 minutajoš 17 povezanih