Povezane vesti

Vučević: Preplavljen emocijama, reči i note bude sećanja

RTV 22.02.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada poručio je večeras da je preplavljen emocijama i uspomenama posle veličanstvenog oproštaja Novosađana od Đorđa Balaševića, ikone grada. "Reči i note bude sećanja i prodiru u dušu. Prizvane Đoletovom… »

"Noć kada je Đole preplivao Dunav" Vučević otkrio kako će se građani večeras oprostiti od velikog kantautora (foto)

Srbija danas 22.02.2021
Sahrana je bila intimna, bez pompe i komemoracije, po želji porodice. Novosađani se, kao i ceo region, opraštaju od Đorđa Balaševića, koji je preminuo od posledica kovida-19. Večeras u 19 časova u Novom Sadu, biće održana možda i najveća… »

Vučević: Ulica i most sa Đoletovim imenom u skladu sa željama porodice Balašević

NoviSad.com 22.02.2021
Novi Sad – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas, povodom sve učestalijih komentara da bi Đorđe Balašević trebalo da dobije ulicu ili da bi jedan most trebalo nazvati po njemu, da je sve što je do sada rađeno bilo u skladu… »

Vučević: Poštujemo želje porodice Balašević, Đoletov spomenik su njegova dela

Dnevnik 22.02.2021
Povodom sve učestalijih komentara da bi Đorđe Balašević trebalo da dobije ulicu ili da bi jedan most trebalo nazvati po njemu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vuče je rekao da je, pre svega, najvažnije poštovati želje porodice Balašević… »

Vučević: Balašević nije želeo da se podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom

Luftika 22.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da nije želeo da mu se “podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom”. Vučević je za… »

Vučević: Đorđe Balašević zaslužuje reprezentativno mesto u Novom Sadu

Blic 22.02.2021
Komentarišući činjenicu da je proslavljeni kantautor Đorđe Balašević sahranjen u krugu porodice i uz nekoliko prijatelja, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, naglasio da je najvažnije da se poštuje intima porodice, jer su oni na… »

Vučević: Neće biti ulica ni mostova sa imenom Balaševića; "Nije želeo da mu se podižu spomenici"

B92 22.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je muzičar i pisac Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da nije želeo da mu se "podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom"… »

VUČEVIĆ: Nije poenta poništavati nešto što je bila Balaševićeva želja

Moj Novi Sad 22.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da veliki kantautor nije želeo da mu se "podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom"… »

Vesti dana »