Povezane vesti
Isključenja vode u Novom Sadu, Karlovcima i Ledincima
Dnevnik 22.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Turgenjeva ulica. Bez vode će takođe, do 14 sati ostati i Ulica Vuka Karadžića. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica braće Anđelića i okolne ulice u… »
Deo Ledinaca sutra bez vode zbog radova
Dnevnik 22.02.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će do 15 sati biti deo Ledinaca oivičen ulicama Dunavska, Ledinački put i Samarski put. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Ledinaca u utorak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 22.02.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 23. februara, do 15 sati biti deo Ledinaca oivičen ulicama Dunavska, Ledinački put i Samarski put. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Vuka Karadžića u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Ledinaca i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije u Ledincima, bez vode će danas do 15 sati biti deo naselja oivičen ulicama Dunavska, Ledinački put i Samarski put. Do havarije je ovog jutra došlo i u Sremskim Karlovcima, gde će bez vode do 13 sati biti Ulica braće… »
Isključenja vode u Novom Sadu i okolnim mestima
RTV 22.02.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Turgenjeva ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije bez… »
Deo Sajmišta bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Turgenjeva ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu, aktivisti najavili farbanje Trga slobode u crveno
Beta pre 44 minutajoš 23 povezane
Hoksi nadigrali Šarlot:Micićeva partija sezone nije bila dovoljna za trijumf! (video)
Hot sport pre 5 satijoš 16 povezanih