Povezane vesti

Brnabićeva i Lončar: Ne ukidamo VIDEO

B92 22.02.2021
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da neće biti ukidanja studentskih poliklinika. To je bio inicijalni predlog u okviru racionalizacije, ali studentske poliklinike predstavljaju najbolji model zaštite mladih ljudi, studenata u… »

Danas stiglo i 46.800 doza Fajzerove vakcine

Politika 22.02.2021
U Srbiju je danas stigao novi kontigent vakcine „Fajzer-Biontek”, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Novih 46.800 doza vakcina dopremljeno je u Institut „Torlak”. Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije danas da će danas oko podne u… »

Osim o poliklinikama, rasprava Lončara i studenata o članskoj i putnoj karti

N1 Info 22.02.2021
Nema ukidanja studentskih poliklinika, izjavila je premijerka Ana Brnabić. Prethodno je ministar zdravlja Zlatibor Lončar studente koji su mu doneli peticiju sačekao ispred zgrade i sa njima ušao u polemiku o sasvim drugom pitanju. Predstavnici… »

Stiglo još 46.800 "Fajzerovih" vakcina

B92 22.02.2021
Beograd -- U Srbiju stiglo još 46.800 doza "Fajzerovih" vakcina protiv koronavirusa. Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić jutros je najavila da se oko podneva očekuje dolazak "Fajzerovih" vakcina, a danas je u Beograd sleteo i avion sa još 50.00… »

Student koji je imao okršaj s Lončarom: On nije u pravu

Nova 22.02.2021
Predstavnik organizacije Kreni-promeni Nikola Arsenić, koji je danas u toku predaje 35.000 sakupljenih u okviru peticije "Ne damo Studentsku polikliniku" imao verbalni sukob sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, objašnjava za Nova.rs s kojim… »

Studenti i ministar Lončar u političkom klinču

Glas Amerike 22.02.2021
BEOGRAD — Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je danas u razgovoru sa studentima da Studentska polinklinika ostaje, a takođe i demantovao navode da se sprema opšta optimizacija zdravstvenog sistema i smanjenje broja zdravstvenih ustanova u… »

Još 46.800 doza Fajzera stiglo u Srbiju

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: U Srbiju je danas stigao novi kontigent vakcine "Fajzer-Biontek", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Novih 46.800 doza vakcina dopremljeno je u Institut "Torlak". Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije danas da će danas oko podne u… »

Protest ispred Studentske poliklnike, uprkos obećanju Lončara

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Iako su premijerka i ministar zdravlja najavili da studentske poliklinike neće biti ukinute, ispred Studentske poliklinike u Beogradu danas se okupila nekolicina studenata, zaposlenih u toj ustanovi i građana koji i traže da se poliklinike ne… »

Ružić: Nema šumova u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da nema "šumova" u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja i istakao da su oba ministarstva saglasna da neće biti pripajanja studentskih poliklinika domovima… »

Stiglo još 46.800 fajzerovih vakcina: Novi kontigent cepiva protiv korona virusa dopremljen u Srbiju

Kurir 22.02.2021
U Srbiju je danas stigao novi kontigent vakcine "Fajzer-Biontek", rečeno je u Ministarstvu zdravlja. Novih 46.800 doza vakcina dopremljeno je u Institut "Torlak". Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije danas da ćeu Srbiji stići 46.800 doza Fajzera, te… »

Protest ispred Studentske poliklinike uprkos najavama Brnabićeve i Lončara

RTS 22.02.2021
Iako su premijerka i ministar zdravlja najavili da studentske poliklinike neće biti ukinute, ispred Studentske poliklinike u Beogradu danas se okupila nekolicina studenata, zaposlenih u toj ustanovi i građana koji i traže da se poliklinike ne zatvore… »

Ružić: Nema šumova u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja

RTS 22.02.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da nema "šumova" u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja i istakao da su oba ministarstva saglasna da neće biti pripajanja studentskih poliklinika domovima zdravlja. Ministar… »

Ministar Ružić: Nema šumova u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja

Kurir 22.02.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da nema "šumova" u komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja i istakao da su oba ministarstva saglasna da neće biti pripajanja studentskih poliklinika domovima zdravlja… »

Novi dan: Boško Obradović o međustranačkom dijalogu

N1 Info 22.02.2021
"Ako bude mudrosti, opozicija će izaći sa zajedničkom platformom pred početak međupartijskog dijaloga", rekao je lider Dveri Boško Obradović, uz napomenu da je stav njegovog pokreta da taj dijalog moraju da predvode stranke koje su bojkotovale… »

Protest za Polikliniku: “Obećanja ne dolaze u obzir”

Nova 22.02.2021
Skup podrške Studentskoj poliklinici i apel protiv njenog ukidanja počeo je danas, u 11:55 časova, ispred sedišta ove ustanove u Beogradu, Krunska 57. PROTEST UŽIVO MOŽETE PRATITI I NA NAŠOJ FEJSBUK STRANICI. Kako javlja reporter Nova.rs, ispred… »

Brnabić i Lončar kažu da poliklinike ostaju, studenti tvrde – nismo obavešteni

N1 Info 22.02.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić potvrdila je da neće biti ukidanja studentskih poliklinika. To je i studentima koji su došli da predaju peticiju sa skoro 35.000 potpsa ispred Ministarstva zdravlja potvrdio i ministar Zlatibor Lončar, rekavši da ta tema… »

Stiglo novih 46.800 doza Fajzer vakcina na Torlak (foto)

Blic 22.02.2021
Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je danas na Torlak stiglo novih 46.800 doza Fajzer vakcina. Jutros je na beogradski aerodrom dopremljeno 50.000 Sputnjikovih vakcina. Prema rečima premijerke Ane Brnabić, do sada je našoj zemlji ukupno isporučeno… »

Studentske poliklinike neće biti ukinute

RTS 22.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Studentska poliklinika ostaje, potvrdio je ministar Zlatibor Lončar novinarima i studentima koji… »

(VIDEO) Okršaj studenata i Lončara: Ponizili ste nas

Nova 22.02.2021
Predstavnik organizacije Kreni-promeni Nikola Arsenić rekao je da su došli da ministru predaju peticiju protiv ukidanja Studentske poliklinike koju je potpisalo 35.000 ljudi. On je istakao da položaj studenata nije dobar, da 50.000 godišnje ode iz… »

Studenti doneli peticiju i odgovor - poliklinike se ne gase

RTV 22.02.2021
BEOGRAD - Studenti iz inicijative "Kreni promeni", koji su nameravali da danas predaju peticiju protiv gašenja studentskih poliklinikna na pisarnicu Ministarstva zdravlja, uručili su je lično ministru Zlatiboru Lončaru, koji je izašao da sa njima… »

Studenti doneli peticiju i odgovor - poliklinike se ne gase

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Studenti iz inicijative "Kreni promeni", koji su nameravali da danas predaju peticiju protiv gašenja studentskih poliklinikna na pisarnicu Ministarstva zdravlja, uručili su je lično ministru Zlatiboru Lončaru, koji je izašao da sa njima… »

Brnabić: Neće biti ukidanja studentske poliklinike (VIDEO)

Danas 22.02.2021
Studenti predali potpise Ministarstvu zdravlja, Lončar odbacio ideje o gašenju Studentske poliklinike Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da po rezultatima javne rasprave neće biti ukinute studentske poliklinike, kako je ranije bilo… »

Brnabić: Srbija danas dobija više od 90.000 vakcina, ne može se govoriti o ceni

Novi magazin 22.02.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Srbija danas dobiti vakcine protiv korona virusa od dva različita proizvodjača, i to 50.000 prve doze vakcina Sputnjik V i još 46.800 Fajzerovih vakcina koje treba da stignu u podne na beogradski… »

Lončar: Rešeno, Studentska poliklinika neće biti ukinuta

Nova 22.02.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je zvanični stav ministarstva na čijem je čelu da Studentska poliklinika neće biti ukinuta. Ispred Ministarstva zdravlja, gde su u 10 časova predstavnici Udruženja “Kreni-promeni” predali… »

Već stiglo dva miliona: Premijerka otkrila - Srbija naručila ukupno 12 miliona doza vakcina

Večernje novosti 22.02.2021
PREMIJERKA Ana Brnabić najavila je da će danas u podne u Srbiju stići još 46.800 vakcina kompanije „Fajzer“, da je jutros dopremljeno 50.000 Sputnjikovih vakcina i istakla da je do sada našoj zemlji ukupno isporučeno dva miliona vakcina. Ona je… »

Brnabić: Neće biti ukidanja studentske poliklinike

Insajder 22.02.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da po rezultatima javne rasprave neće biti ukinute studentske poliklinike, kako je ranije bilo najavljivano i zbog čega protestuju predstavnici studenata. Brnabić je za televiziju Hepi izjavila da je… »

Lončar odbacio ideje o gašenju Studentske poliklinike

Novi magazin 22.02.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je zvanični stav ministarstva na čijem je čelu da Studentska poliklinika neće biti ukinuta. Ispred Ministarstva zdravlja, gde su u 10 časova predstavnici Udruženja "Kreni-promeni" predali 30.000… »

“Neće biti ukidanja studentskih poliklinika, u pitanju je najbolji model zdravstvene zaštite mladih ljudi…”

Nedeljnik 22.02.2021
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO) Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da neće biti ukidanja studentskih poliklinika. „To je bio inicijalni predlog u okviru racionalizacije, ali studentske poliklinike predstavljaju najbolji model… »

Brnabić: "Studentske poliklinike neće biti ukinute, to je konačna odluka"

Blic 22.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru Masterplana… »

Brnabić: Studentske poliklinike neće biti ukinute

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru… »

Brnabićka otkrila šta će biti sa studentskim poliklinikama: doneta je konačna odluka

Noizz 22.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru Masterplana… »

Premijerka Brnabić: Studentske poliklinike neće biti ukinute

Kurir 22.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata. Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru master… »

Šta će biti sa studentskim poliklinikama? Javnost na nogama zbog vesti da ih ukidaju, sad doneta i konačna odluka!

Mondo 22.02.2021
Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru master plana Ministarstva zdravlja. Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru master plana Ministarstva zdravlja. Premijerka Ana Brnabić… »

Brnabić: Studentske poliklinike neće biti ukinute

Telegraf 22.02.2021
Ukidanje studenstkih poliklinika predviđeno je Masterplanom o reorganizaciji zdravstvenih ustanova, javna rasprava o njemu završava se danas. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, uoči protesta studenata protiv ukidanja studentskih poliklinika, da… »

Pala konačna odluka: Ana Brnabić otkrila da li će biti ukinute studentske poliklinike

Srbija danas 22.02.2021
Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru master plana Ministarstva zdravlja. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela… »

Studenti danas predaju peticiju protiv gašenja studentske poliklinike

Danas 22.02.2021
Predstavnici studenata predaće danas Ministarstvu zdravlja oko 35.000 potpisa prikupljenih u peticiji „Ne damo studentsku polikliniku“, i upozoriti da će gašenjem studentske poliklinike biti dodatno opterećen zdravstveni sistem i potencijalno… »

Brnabić: Poliklinike neće biti ukinute

Nova 22.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, uoči protesta studenata protiv ukidanja studentskih poliklinika, da ove zdravstvene ustanove "neće biti ukinute". Protest pred Studentskom poliklinikom u Beogradu, onlajn peticija, protestno pismo premijerki… »

Vesti dana »

Preminulo 35 pacijenata a 2.732 novozaražene osobe

Politika pre 4 minutajoš 32 povezane

Tiodorović: Ako vakcinišemo tri miliona – normalniji život

IndeksOnline pre 8 satijoš 24 povezane

Lingard "rešeta", Vest Hem srušio Lester

B92 pre 27 minutajoš 24 povezane