Повезане вести
Легенда бих о увредама за златана на "Маракани": Такве ствари се дешавају у Немачкој, њима смо ми сви исти!
Мондо 22.02.2021
Прослављени репрезентативац Босне и Херцеговине се на другачији начин осврнуо на инцидент на "Маракани". Прослављени репрезентативац Босне и Херцеговине се на другачији начин осврнуо на инцидент на "Маракани". Много прашине се… »
Ибишевић о вређању Ибре: Мене су Немци звали “југошајзе”
Нова 22.02.2021
Легендарни фудбалер Босне и Херцеговине, Ведад Ибишевић, прокоментарисао је дешавања на Маракани, где је Златан Ибрахимовић био на удару увреда. Као гост познатог новинара Сенада Хаџифејзовића, Ибишевић се суочио са питањем о… »
Ибишевић о вређању ибрахимовића на Маракани: Мене су Немци звали "југошајзе" (видео)
Вечерње новости 22.02.2021
ПОЗНАТИ фудбалер из Босне и Херцеговине Ведад Ибишевић, прокоментарисао је дешавања на Маракани, где је Златан Ибрахимовић био на удару навијача Звезде. Ибишевић је био гост познатог новинара Сенада Хаџифејзовића, који му је… »
Вести дана »
"Инсистирање на регулацији традиционалних медија као регулација саобраћаја кочијама": Станојевић и Чобан о РЕМ-у
Еуроневс пре 2 сатајош 34 повезане
Рио Тинто обуставља пројекат литијума Јадар, остаје у Србији и планира свеобухватну процену трошкова
Наслови.аи пре 1 сатјош 52 повезане
Грађани блокирали долазне и одлазне пероне Међумесне аутобуске станице у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
БЛОГ УЖИВО Дијана Хрка није данас могла да се обрати медијима: У Новом Саду на два сата била блокирана аутобуска станица
Нова пре 41 минутајош 48 повезаних