Povezane vesti

Legenda bih o uvredama za zlatana na "Marakani": Takve stvari se dešavaju u Nemačkoj, njima smo mi svi isti!

Legenda bih o uvredama za zlatana na "Marakani": Takve stvari se dešavaju u Nemačkoj, njima smo mi svi isti!

Mondo 22.02.2021
Proslavljeni reprezentativac Bosne i Hercegovine se na drugačiji način osvrnuo na incident na "Marakani". Proslavljeni reprezentativac Bosne i Hercegovine se na drugačiji način osvrnuo na incident na "Marakani". Mnogo prašine se podiglo oko uvreda koje… »
Ibišević o vređanju Ibre: Mene su Nemci zvali “jugošajze”

Ibišević o vređanju Ibre: Mene su Nemci zvali “jugošajze”

Nova 22.02.2021
Legendarni fudbaler Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević, prokomentarisao je dešavanja na Marakani, gde je Zlatan Ibrahimović bio na udaru uvreda. Kao gost poznatog novinara Senada Hadžifejzovića, Ibišević se suočio sa pitanjem o uvredama na račun Ibre… »
Ibišević o vređanju ibrahimovića na Marakani: Mene su Nemci zvali "jugošajze" (video)

Ibišević o vređanju ibrahimovića na Marakani: Mene su Nemci zvali "jugošajze" (video)

Večernje novosti 22.02.2021
POZNATI fudbaler iz Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, prokomentarisao je dešavanja na Marakani, gde je Zlatan Ibrahimović bio na udaru navijača Zvezde. Ibišević je bio gost poznatog novinara Senada Hadžifejzovića, koji mu je postavio pitanje vezano za… »

Vesti dana »