Повезане вести

Легенда бих о увредама за златана на "Маракани": Такве ствари се дешавају у Немачкој, њима смо ми сви исти!

Легенда бих о увредама за златана на "Маракани": Такве ствари се дешавају у Немачкој, њима смо ми сви исти!

Мондо 22.02.2021
Прослављени репрезентативац Босне и Херцеговине се на другачији начин осврнуо на инцидент на "Маракани". Прослављени репрезентативац Босне и Херцеговине се на другачији начин осврнуо на инцидент на "Маракани". Много прашине се… »
Ибишевић о вређању Ибре: Мене су Немци звали “југошајзе”

Ибишевић о вређању Ибре: Мене су Немци звали “југошајзе”

Нова 22.02.2021
Легендарни фудбалер Босне и Херцеговине, Ведад Ибишевић, прокоментарисао је дешавања на Маракани, где је Златан Ибрахимовић био на удару увреда. Као гост познатог новинара Сенада Хаџифејзовића, Ибишевић се суочио са питањем о… »
Ибишевић о вређању ибрахимовића на Маракани: Мене су Немци звали "југошајзе" (видео)

Ибишевић о вређању ибрахимовића на Маракани: Мене су Немци звали "југошајзе" (видео)

Вечерње новости 22.02.2021
ПОЗНАТИ фудбалер из Босне и Херцеговине Ведад Ибишевић, прокоментарисао је дешавања на Маракани, где је Златан Ибрахимовић био на удару навијача Звезде. Ибишевић је био гост познатог новинара Сенада Хаџифејзовића, који му је… »

Вести дана »