Povezane vesti
Filipe Luis otvorio dušu: "Murinjo me izdao, Simeone nema srca"!
Sportske.net 22.02.2021
Samo dan uoči duela između Atletiko Madrida i Čelsija u prvom meču osmine finala Lige šampiona oglasio se jedan od fudbalera koji je u prošloj deceniji igrao za oba tima - iskusni brazilski levi bek Filipe Luis. Ovaj 35-godišnji defanzivac trenutno… »
Filipe Luis bez pardona: Simeone nema srca, Murinjo me je izdao, Azar u svlačionici igra igrice, a Mesi je - najveći
Mozzart sport 22.02.2021
Brazilski as sasvim otvoreno za engleski Dejli mejl i o izgubljenim finalima Lige šampiona. Već se bližio petoj deceniji, imao je neka sasvim solidna izdanja, ali ruku na srce – nije bio previše poznat van Španije i rodnog Brazila. A onda je stigao… »
"Salah je bio kao mesi u čelsiju, ali ga murinjo nije iskoristio": Čelsi zbog Murinja ostao bez najboljeg igrača?
Mondo 22.02.2021
U tom periodu Čelsi je propustio da iskoristi nekoliko sjajnih fudbalera. U tom periodu Čelsi je propustio da iskoristi nekoliko sjajnih fudbalera. Brazilac Filipe Luis poznat je po svojim igrama za Atletiko Madrid, a posle nekoliko sjajnih sezona kod… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 10 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 15 minutajoš 42 povezane