Povezane vesti

Filipe Luis otvorio dušu: "Murinjo me izdao, Simeone nema srca"!

Filipe Luis otvorio dušu: "Murinjo me izdao, Simeone nema srca"!

Sportske.net 22.02.2021
Samo dan uoči duela između Atletiko Madrida i Čelsija u prvom meču osmine finala Lige šampiona oglasio se jedan od fudbalera koji je u prošloj deceniji igrao za oba tima - iskusni brazilski levi bek Filipe Luis. Ovaj 35-godišnji defanzivac trenutno… »
Filipe Luis bez pardona: Simeone nema srca, Murinjo me je izdao, Azar u svlačionici igra igrice, a Mesi je - najveći

Filipe Luis bez pardona: Simeone nema srca, Murinjo me je izdao, Azar u svlačionici igra igrice, a Mesi je - najveći

Mozzart sport 22.02.2021
Brazilski as sasvim otvoreno za engleski Dejli mejl i o izgubljenim finalima Lige šampiona. Već se bližio petoj deceniji, imao je neka sasvim solidna izdanja, ali ruku na srce – nije bio previše poznat van Španije i rodnog Brazila. A onda je stigao… »
"Salah je bio kao mesi u čelsiju, ali ga murinjo nije iskoristio": Čelsi zbog Murinja ostao bez najboljeg igrača?

"Salah je bio kao mesi u čelsiju, ali ga murinjo nije iskoristio": Čelsi zbog Murinja ostao bez najboljeg igrača?

Mondo 22.02.2021
U tom periodu Čelsi je propustio da iskoristi nekoliko sjajnih fudbalera. U tom periodu Čelsi je propustio da iskoristi nekoliko sjajnih fudbalera. Brazilac Filipe Luis poznat je po svojim igrama za Atletiko Madrid, a posle nekoliko sjajnih sezona kod… »

Vesti dana »