Повезане вести

Вања Мијатовић после 8 година од тешке саобраћајке: Бог ме оставио на ногама! Желим да нађем госпођу која ми је помогла у…

Вања Мијатовић после 8 година од тешке саобраћајке: Бог ме оставио на ногама! Желим да нађем госпођу која ми је помогла у…

Курир 22.02.2021
Вања Мијатовић присетила се тешких животних момената кроз које је прошла. Певачица је пре осам година доживела тешку саобраћајну несрећу, а тада је била у аутомобилу са колегама Стефаном Петрушићем и Аном Севић, а враћали су се… »
Вања Мијатовић се ПРИСЕТИЛА стравичне саобраћајке после које је месецима била НЕПОКРЕТНА!

Вања Мијатовић се ПРИСЕТИЛА стравичне саобраћајке после које је месецима била НЕПОКРЕТНА!

Свет & Скандал 22.02.2021
Певачица Вања Мијатовић подсетила се стравичног догађаја од пре 8 година, који је је променио живот. Вања је на јучерашњи дан преживала саобраћајну несерећу, због које је месецима била непокретна, и тешко се опорављала. Вања… »
"Захвалим се сваки пут кад скувам кафу, оперем зубе, ништа од тога нисам могла сама" Певачица о тешкој саобраћајки: "Болови…

"Захвалим се сваки пут кад скувам кафу, оперем зубе, ништа од тога нисам могла сама" Певачица о тешкој саобраћајки: "Болови…

Блиц 22.02.2021
Певачица Вања Мијатовић на јучерашњи дан пре осам година доживела је саобраћајку након је месецима била непокретна, а сада се присетила овог тешког периода. Вања је тада била у аутомобилу са колегама Стефаном Петрушићем и Аном… »

Вести дана »