Povezane vesti

Krizni štab mora da preseče o novim merama; "Sigurno ćemo zauzeti oštriji stav"

B92 22.02.2021
Poslednjih dana epidemiološka situacija u Srbiji naglo se pogoršala, pa je za sredu u 8 sati zakazana sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Na takav sled stvari epidemiolozi su upozoravali već pred produženi vikend zbog državnog… »

Krizni štab zaseda u sredu

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana u sredu, 24. februara, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 8 sati ujutru, a epidemiolog i… »

Krizni štab zaseda u sredu, teme: radno vreme i okupljanja

Sputnik 22.02.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana u sredu, 24. februara. Sednica će biti održana u 8 sati ujutru. Prethodnih dana pojedini članovi Kriznog štaba… »

Krizni štab zaseda u sredu; "Potrebno je neko vidljivo zaoštravanje mera"

B92 22.02.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zasedaće u sredu, od 8 časova. Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno "neko vidljivo zaoštravanje mera". Kona je juče ugostila TV Prva, i na pitanje da li će… »

Krizni štab zaseda u sredu; Kon: Policijski čas više nije tema

RTV 22.02.2021
BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana u sredu, 24. februara, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 8 sati ujutru, a epidemiolog… »

Kon: Policijski čas nije tema, ali radno vreme jeste

RTS 22.02.2021
Posle praznika pogoršana je epidemiološka situacija, pa će Krizni štab u sredu razmatrati nove mere. Epidemiolog Predrag Kon kaže da će se raspravljati o radnom vremenu prodavnica i kafića, ali da policijski čas neće biti tema. Član Kriznog… »

Kon: Tražili smo sednicu Kriznog štaba, danima upozoravamo da je potrebno pooštriti mere

Glas Zaječara 22.02.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras da je medicinski deo Kriznog štaba tražio njegovu sednicu, koja bi trebalo da se održi u sredu, navodeći da danima u javnosti upozoravaju da je potrebno pooštravanje mera. „Policijski čas je prošla tema… »

Kon: Policijski čas više nije tema, ali je pooštravanje mera potrebno

N1 Info 22.02.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je medicinski deo Kriznog štaba tražio njegovu sednicu, koja bi trebalo da se održi u sredu, navodeći da danima u javnosti upozoravaju da je potrebno pooštravanje mera. „Policijski čas je prošla tema i neće… »

Upozoravali smo na sve, ne možemo da ćutimo o ovome: Predrag Kon otkrio o čemu će se raspravljati na Kriznom štabu!

Mondo 22.02.2021
Član Kriznog štaba upozorio je na pogoršanje epidemiološke situacije. Član Kriznog štaba upozorio je na pogoršanje epidemiološke situacije. Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da je pogoršanje epidemiološke situacije počelo… »

Oglasio se dr Kon pred sastanak Kriznog štaba u sredu: Situacija u Beogradu vanredna, pričaćemo o radnom vremenu, pomenuo i…

Večernje novosti 22.02.2021
EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je večeras da će na sednici kriznog štaba koja je zakazana za sredu, biti govora o nekoliko stvari. On je istakao da je medicinski deo Kriznog štaba tražio sastanak u sredu. - Medicinski deo Kriznog štaba je tražio… »

Kon: Tražili smo sednicu Kriznog štaba, upozoravamo danima da je potrebno pooštriti mere

Novi magazin 22.02.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras da je medicinski deo Kriznog štaba tražio njegovu sednicu, koja bi trebalo da se održi u sredu, navodeći da danima u javnosti upozoravaju da je potrebno pooštravanje mera. "Policijski čas je prošla tema i… »

Krizni štab u sredu o pooštravanju mera

Radio 021 22.02.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zasedaće u sredu, od 8 časova. Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno "neko vidljivo zaoštravanje mera". Kona je juče ugostila TV Prva, i na pitanje da li će… »

Kon: Moramo da razmišljamo i o školama

Nova 22.02.2021
Posle praznika došlo je do pogoršanja epidemiološke situacije, pa će Krizni štab u sredu razmatrati nove mere. Epidemiolog Predrag Kon kaže da će se raspravljati o radnom vremenu prodavnica i kafića, ali da policijski čas neće biti tema. Član… »

Krizni štab zaseda u sredu ujutru: Raste broj zaraženih, da li će mere biti pooštrene?

Kurir 22.02.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana u sredu, 24. februara, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 8 sati ujutru. Prethodnih dana pojedini… »

Nova sednica Kriznog štaba u sredu: Planira se uvođenje rigoroznijih mera?!

Mondo 22.02.2021
Sednica Kriznog štaba zakazana je za sredu. Sednica Kriznog štaba zakazana je za sredu. Krizni štab za borbu protiv korona virusa zasedaće u sredu, od 8 časova, saznaje "Blic". Dr Predrag Kon kazao je da ako brojke ne budu bile u padu, ne isključuje… »

Sednica Kriznog štaba u sredu, moguće zaoštravanje mera

Nova 22.02.2021
Krizni štab za borbu protiv korona virusa zasedaće u sredu od 8 časova, saznaje Blic. Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno “neko vidljivo zaoštravanje mera”. On je, kako podseća Blic, gostujući juče na… »

Krizni štab zaseda u sredu: Ponovo raste broj zaraženih, da li nas čekaju nove mere?

Večernje novosti 22.02.2021
KRIZNI štab za borbu protiv korona virusa zasedaće u sredu, od 8 časova. Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno "neko vidljivo zaoštravanje mera". On je gostujući juče na TV Prva, na pitanje da li će… »

Saznajemo: Krizni štab zaseda u sredu Korona brojke skaču, da li će biti uvedene nove mere?

Blic 22.02.2021
Krizni štab za borbu protiv korona virusa zasedaće u sredu, od 8 časova, saznaje "Blic". Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno "neko vidljivo zaoštravanje mera". On je gostujući juče na TV Prva, na pitanje… »

Krizni štab zaseda u sredu: Hoće li doći do pooštravanja mera zbog povećanog broja zaraženih?

Telegraf 22.02.2021
Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je da je potrebno "neko vidljivo zaoštravanje mera" Krizni štab za borbu protiv korona virusa zasedaće u sredu, od 8 časova, piše Blic. Epidemiolog dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, rekao je juče da je potrebno… »

Doktor Kon o imunizaciji u Srbiji: "Rezultati vakcinacije su za ponos - ne i za opuštanje!"

Večernje novosti 22.02.2021
PANDEMIJA može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinasanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal - izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. - Epidemiološka situacija je i dalje… »

Kon: Porastom broja vakcinisanih sa dve doze - virus gubi potencijal

RTV 22.02.2021
BEOGRAD - Pandemija može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinasanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal, izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. "Epidemiološka situacija je i… »

"Bolnice nam se znatno brže pune": Dr Kon upozorava na porast broja zaraženih, a evo kada će virus početi da gubi snagu

Blic 22.02.2021
Pandemija može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinasanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal, izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. "Epidemiološka situacija je i dalje… »

Kon: 1,5 miliona vakcinisanih sa dve doze-virus gubi potencijal

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Pandemija može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinasanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal, izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. "Epidemiološka situacija je i… »

Dramatičan apel doktora Kona: “Doteralo je do duvara! Situacija se pogoršava”

Vesti online 22.02.2021
“Pandemija može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinasanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal”, izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. – Epidemiološka situacija je i… »

Doktor Kon otkrio šta treba da se desi da korona izgubi potencijal: Bolnice nam se sad pune znatno brže, zaista doteralo do…

Kurir 22.02.2021
Pandemija može samo vakcinacijom da se zaustavi, a kada dođemo do 1,5 miliona vakcinisanih sa dve doze, virus će početi da gubi potencijal, izjavio je danas epidemiolog i član Križnog štaba dr Predrag Kon. "Epidemiološka situacija je i dalje… »

Vesti dana »