Povezane vesti
Junajted grupa:Zašto ne reaguju institucije?
Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Junajted grupa zapitala je danas zašto već mesec dana nijedna institucija u Srbiji ne istražuje, kako je navela u saopštenju, plan eliminacije slobodnih medija i SBB-a. Junajted grupa je optužila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je, kako… »
Junajted grupa: Niko ne reaguje na plan eliminacije slobodnih medija i SBB-a
Danas 22.02.2021
Junajted grupa saopštila je danas da nijedna nadležna institucija u Srbiji nije reagovala i pokrenula istragu o „planu eliminacije slobodnih medija i SBB“ kompanije i upitala zaposlene u tim institucijama da li su odlučili da ne rade posao za koji su… »
UG: Zašto institucije ne istražuju plan eliminacije slobodnih medija i SBB-a?
N1 Info 22.02.2021
United Grupa je saopštila da "ni posle mesec dana od kada su novinari N1 otkrili tajna dokumenta Telekoma o planovima za saradnju sa Telenorom, koji imaju za cilj gušenje medija N1 i Nova S i uništenje SBB kompanije, nijedna nadležna institucija u Srbiji… »
United Grupa: Institucije ne istražuju plan eliminacije SBB
Nova 22.02.2021
Ni posle mesec dana od kada su novinari N1 otkrili tajna dokumenta Telekoma o planovima za saradnju sa Telenorom, koji imaju za cilj gušenje medija N1 i Nova S i uništenje SBB kompanije, nijedna nadležna institucija u Srbiji nije reagovala i pokrenula… »
Vesti dana »
Srbin je oborio novi rekord! Nikola Jokić drugi na večnoj listi svih vremena, samo je jedan čovek ispred njega (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 15 minutajoš 4 povezane