Povezane vesti

"Lezi dole, ruke na leđa" - filmsko hapšenje u Novom Sadu zbog prebijanja VIDEO

B92 22.02.2021
Novi Sad -- Pripadnici MUP u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Četvorica mladića iz Šida, L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21)… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

B92 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958). Ona se sumnjiči da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopšteno je danas iz MUP-a… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde, osuđenima na kućni zatvor omogućavala slobodno kretanje

Radio 021 22.02.2021
Policajci Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (63) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Ona je… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

IndeksOnline 22.02.2021
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila… »

FOTO: Pohapšeni svi osumnjičeni za nasilničko ponašanje u Laze Telečkog

Moj Novi Sad 22.02.2021
Brzom i efikasnom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljena su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Grada. Da… »

Srpska policija uhapsila službenicu Ministarstva pravde: Osuđenicima omogućavala da šetaju slobodno!

Mondo 22.02.2021
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde zbog zloupotrebe položaja

N1 Info 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958) zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj. Sumnja se da je ona, iskorišćavanjem službenog položaja i… »

Velika akcija srpske policije: Uhapšeni čelni ljudi grada, malverzacije izašle na videlo

Večernje novosti 22.02.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su pet osoba osumnjičenih za malverzacije vezane za upis u katastar nepokretnosti. Zbog postojanja osnova… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

RTV 22.02.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila… »

MUP: Uhapšeno petoro zbog mita za upis spornih nepokretnosti u katastar Kuli

Novi magazin 22.02.2021
Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsila pet osoba zbog sumnje da su primile, odnosno dale mito radi upisa spornih objekata u katastar nepokretnosti, saopšteno je danas. Uhapšeni su gradjevinski inspektor u Kuli M.P… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde, osudjenima na kućni zatvor omogućavala da ga napuštaju

Novi magazin 22.02.2021
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (62), zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj. MUP je… »

Kula: Uhapšeni građevinski inspektor i zaposlena u Katastru zbog primanja mita

Radio 021 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapisli su pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokoretnosti. Zbog postojanja… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde; osuđenike sa nonaogicom puštala da se slobodno kreću

Blic 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (63) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo… »

Velika akcija policije u Kuli: Pet osoba uhapšeno zbog korupcije u katastru, iza rešetaka i građevinski inspektor

Blic 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokretnosti. Zbog postojanja… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

Dnevnik 22.02.2021
Službenica Ministarstva pravde S. V. (1958) uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde: Sređivala osuđenicima sa nonaogicama da slobodno šetaju

Kurir 22.02.2021
Pripadnici MinistarstvPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (63) zbog postojanja osnova sumnje da je… »

Uhapšeno petoro zaposlenih u katastru u akciji policije

Nova 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokretnosti. Zbog postojanja… »

Građevinski inspektor iz kule pao zbog mita: Sa njim uhapšeno još četvoro!

Mondo 22.02.2021
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu radi saslušanja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu radi… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

Nova 22.02.2021
S. V. (63) službenica Ministarstva pravde uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog… »

Hapšenja zbog korupcije u katastru u Kuli

N1 Info 22.02.2021
Polcija je u Kuli, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokoretnosti. Zbog sumnje da su primali ili davali mito uhapšeni su građevinski inspektor u Kuli M.P, zaposlena… »

Petoro uhapšeno u Novom Sadu zbog malverzacija u katastru

RTS 22.02.2021
Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapisila pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokoretnosti, davanje i primanje mita. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde: Omogućavala osuđenicima sa nanogvicom da se slobodno kreću

Večernje novosti 22.02.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo… »

Uhapšeni zbog malverzacija u katastru u Kuli

RTV 22.02.2021
KULA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su pet osoba osumnjičenih za malverzicije u vezi sa upisom u katastar nepokoretnosti. Zbog… »

Trojica maloletnih Novosađanina metalnom šipkom napala 15-godišnjeg sugrađanina

B92 22.02.2021
Trojica maloletnih Novosađana sumnjiče se da su u u subotu 20. februara presreli 15-godišnjeg sugrađanina, koga su potom udarali metalnom šipkom. Novosadska policija identifikovala je osumnjičene, protiv kojih će biti podneta krivična prijava u… »

Uhapšen građevinski inspektor u Kuli osumnjičen za primanje mita

Dnevnik 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su pet osoba osumnjičenjih za malverzacije vezane za upis u katastar nepokoretnosti. Zbog postojanja… »

Pogledajte munjevitu akciju srpske policije: Zbog brutalnog prebijanja u Novom Sadu uhapšeno više mladića!

Mondo 22.02.2021
U brutalnoj tuči brutalno su prebijena dva mladića, a jedna osoba je lakše povređena. U brutalnoj tuči brutalno su prebijena dva mladića, a jedna osoba je lakše povređena. Srpska policija je danas u Šidu i Novom Sadu uhapsila još dvojicu… »

Kod muškarca u Kruševcu pronađena marihuana

Nova 22.02.2021
Policija u Kruševcu podneće tužilaštvu krivičnu prijavu protiv muškarca (50) u čijoj je kući pronašla tri teglice sa 44,5 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, saopštila je Policijska uprava u Kruševcu. Osumnjičeni se tereti za… »

Hapšenje u Kruševcu: Kod muškarca u stanu pronađene 3 teglice sa marihuanom

Kurir 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu podneće Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je… »

Velika akcija policije u Kuli: Uhapšeno pet osoba zbog malverzacija sa katastrom

Kurir 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapisli su pet osoba osumnjičenjih za malverazicije vezane za upis u katastar nepokoretnosti. Zbog postojanja… »

Uhapšena službenica Ministarstva pravde

RTS 22.02.2021
Policija je uhapsila državnu službenicu Ministarstva pravde S. V. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Ona je, kako se sumnja, iskorišćavanjem službenog položaja i ovlašćenja, kao i… »

Lisice na ruke još dvojici nasilnika: Nova hapšenja zbog brutalnog prebijanja mladića ispred jednog lokala u Novom Sadu…

Blic 22.02.2021
Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Juče su uhapšena… »

Filmsko hapšenje osumnjičenih za brutalno prebijanje u ns! Pogledajte munjevitu akciju policije: Lezi dole, ruke na leđa…

Kurir 22.02.2021
Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Strasno… »

Marihuanu čuvao u teglama: Krivična prijava pedesetogodišnjaku iz Kruševca

Večernje novosti 22.02.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu podneće Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih… »

Policija uhapsila vinovnike još jednog premlaćivanja u Novom Sadu

Novi magazin 22.02.2021
Pripadnici novosadske policije uhapsili su šestoricu iz Šida zbog sumnje da su ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu pretukli trojicu iz Žablja i Čuruga i ranili ih nožem. Saopšteno je da su u nedelju uhapšeni L.M. (20), D.N. (21), V.S… »

Policija uhapsila osumnjičene za brutalnu tuču u Laze Telečkog

Dnevnik 22.02.2021
NOVI SAD: U brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog lokala u centru Novog Sada pretučena su trojica mladića, od kojih su dvojica, sa teškim telešnim povredama primljeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako „Dnevnik“… »

Novi Sad: Tri maloletnika osumnjičena za prebijanje 15-godišnjaka

Dnevnik 22.02.2021
NOVI SAD: Trojica maloletnih Novosađana sumnjiče se da su u u subotu, 20. februara, presreli 15-godišnjeg sugrađanina, koje gu potom udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede. Novosadska policija identifikovala je osumnjičene protiv… »

Lisice još dvojici: Nova hapšenja zbog prebijanja mladića u Novom Sadu (video)

Večernje novosti 22.02.2021
BRZOM i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Juče su uhapšena… »

Uhapšeni mladići zbog tuče u Novom Sadu

N1 Info 22.02.2021
Pripadnici novosadske policije uhapsili su šestoricu mladića iz Šida zbog sumnje da su ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu pretukli trojicu momaka iz Žablja i Čuruga i ranili ih nožem. Saošteno je da su u nedelju uhapšeni L.M. (20)… »

Krivična prijava protiv tinejdžera iz prilika: Ukrali automobil, pa divljali i umalo stradali (foto)

Kurir 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice šesnaestogodišnjaka iz Ivanjice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno… »

Novi Sad: Sedam maloletnika uhvaćeno odmah zbog divljanja u obdaništu

Kurir 22.02.2021
Novosadska policija pronašla je sinoć sedam maloletnika odmah nakon što su, kako se sumnja, u jednoj predškolskoj ustanovi prethodno razbacali i polomili inventar, stolove, žardinjere, bicikle i ostalo. Oni su pronađeni u dvorištu predškolske… »

Trojica maloletnika osumnjičena za prebijanje 15-godišnjaka: Udarali ga metalnom šipkom

Kurir 22.02.2021
Trojica maloletnih Novosađana sumnjiče se da su u u subotu, 20. februara, presreli 15-godišnjeg sugrađanina, koje gu potom udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede. Novosadska policija identifikovala je osumnjičene protiv kojih će… »

FOTO: Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja mladića u Laze Telečkog

Radio 021 22.02.2021
Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog lokala u Ulici Laze Telečkog. Danas su u Novom Sadu i Šidu uhapšeni B. D. (21) i M. M. (21). Novosadska policija juče… »

Vikend nasilja u srpskoj Atini: Za 48 sati procesuirano 17 maloletnika i četiri punoletna nasilnika: Tukli drškom…

Blic 22.02.2021
U četiri odvojene akcije tokom vikenda novosadska policija procesuirala je čak 17 maloletnika i četiri punoletna nasilnika koji se sumnjiče za nanošenje teških i lakih telesnih povreda, nasilničko ponašanje, teške krađe i uništavanje i… »

3 Maloletnika iz ns napala sugrađanina (15): Presreli ga, pa ga pretukli metalnom šipkom

Kurir 22.02.2021
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda. Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da… »

Još jedan obračun u Novom Sadu: Grupa maloletnika presrela mladića na ulici, tukli ga metalnom šipkom

Mondo 22.02.2021
Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava. Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava. Pripadnici MUP-a u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su… »

Novosađani presreli maloletnika pa ga tukli metalnim šipkama

Nova 22.02.2021
Policajci u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda, saopštio je MUP. Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga… »

Maloletnici lomili inventar u vrtiću u Novom Sadu

Nova 22.02.2021
Policajci u Novom Sadu pronašli su sinoć sedam maloletnika odmah nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštio je MUP. Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta predškolske ustanove… »

Maloletnici uništavali šta su stigli u dvorištu novosadskog vrtića

Radio 021 22.02.2021
Novosadska policija pronašla je sinoć sedam maloletnika odmah nakon vandalizma. Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta predškolske ustanove, gde su, kako se sumnja, prethodno razbacali i polomili inventar, stolove, žardinjere, bicikle i… »

TROJICA NA JEDNOG: Tukli 15-godišnjeg Novosađanina metalnom šipkom

Moj Novi Sad 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnih meštana, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda. Sumnja se da su njih trojica u subotu presreli… »

Prijave protiv 17 maloletnika u Novom Sadu zbog nasilništva, krađe i demoliranja

N1 Info 22.02.2021
Novosadska policija podneće krivične prijave protiv sedmorice maloletnika iz tog grada, osumnjičenih za nasilničko ponašanje i tešku krađu. Kako je navedeno, osumnjičeni su naneli fizičke povrede dvojici mladića (18) kaišem i drškom… »

Krivične prijave protiv 17 maloletnika zbog nasilništva, krađe i demoliranja

Danas 22.02.2021
Novosadska policija podneće krivične prijave protiv sedmorice maloletnika iz tog grada, osumnjičenih za nasilničko ponašanje i tešku kradju. Kako je navedeno, osumnjičeni su naneli fizičke povrede dvojici 18-godišnjaka kaišem i drškom… »

Tukli petnaestogodišnjaka metalnom šipkom: Trojica maloletnih Novosađana osumnjičena za nanošenje povreda tinejdžeru

Večernje novosti 22.02.2021
NOVOSADSKA policija podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda. Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga… »

Lomili inventar u dvorištu objekta predškolske ustanove: Prijava protiv sedmorice maloletnika iz Novog Sada

Večernje novosti 22.02.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su, sinoć, sedam maloletnika, odmah nakon što su, kako se sumnja, učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Maloletnici su pronađeni u dvorištu jednog objekta… »

Vesti dana »