Povezane vesti
Nakon stihova „Jači smo od Srbije“, Jadranka PROMENILA PLOČU!
Svet & Skandal 22.02.2021
Jadranka Barjaktarović, koja se prošle godine našla u žiži interesovanja kada je na jednom nastupu u Crnoj Gori otpevala „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”, ponovo je zapalila internet. Naime, na društvenoj mreži tviter osvanuo novi snimak… »
Jadranka Barjaktarović se ulizuje Srbima: Nakon skandaloznog nastupa sada peva "Srpkinja je mene majka rodila" (video)
Večernje novosti 22.02.2021
CRNOGORSKA pevačica Jadranka Barjaktarović, koja se proslavila u srpskom takmičenju “Zvezde Granda” i godinama snimala pesme za domaće tržište, šokirala je ceo region kada je na jednom nastupu u Crnoj Gori prošlog leta otpevala stihove “Ne može nam niko… »
(Video): Jadranka Barjaktarović posle skandala peva: "Srpkinja je mene majka rodila" - u spavaćoj sobi
Blic 22.02.2021
Pevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu negativnih komentara kad je na jednoj proslavi u Podgorici, prošle godine, pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom peva… »
Jadranka pevala da je jača od Srbije, SAD promenila ploču: Pevala punim plućima Srpkinja je majka mene rodila (video)
Kurir 22.02.2021
Jadranka Barjaktarović navukla je bes kada je prošle godine u Crnoj Gori otpevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!, a sada je izgleda promenila ploču. Naime, na društvenim društvenim mrežama se pojavio snimak kako peva pesmu "Srpkinja je… »
Srpkinja je mene majka rodila! Novi snimak Jadranke Barjaktarović zapalio Internet - pevačica "promenila ploču"
Mondo 22.02.2021
Internetom kruži novi snimak pevačice Jadranke Barjaktarović! Internetom kruži novi snimak pevačice Jadranke Barjaktarović! Jadranka Barjaktarović postala je glavna tema medija u regionu kada je prošle godine u Crnoj Gori otpevala " Ne može nam niko… »
Vesti dana »
Kalas: Šefovi diplomatija EU dali podršku Zapadnom Balkanu, zauzvrat očekuju reforme
Serbian News Media pre 17 minutajoš 47 povezanih
Ekološki ustanak o izbornim zakonima: Ključne preporuke ODIHR ostale su netaknute
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
(Foto) Hitno! Nižu se upozorenja RHMZ kakva se retko izdaju! Beograd na udaru ogromnog potopa, tutnji na sve strane
Blic pre 32 minutajoš 47 povezanih
Niška policija uhapsila prevaranta iz Bugarske: Starijoj ženi uzeo 150.000 evra
Danas pre 3 satajoš 31 povezana
Sara Rodžers: Trampova 'ratnica' i lice nove američke diplomatije
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih